SRAMOTNO OPRAVDANJE SILEDŽIJE IZ ZEMUNA: Udarao ženu i psa nasred ulice, evo kako se brani!

Autor:

Hronika

16.04.2022

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon objavljivanja snimka na kom se vidi kako krvnički udara psa i ženu, nasilnik iz Zemuna I. B. pokušao je da opravda svoj skandalozni postupak sramnim rečima da je reč o afektu.

SRAMOTNO OPRAVDANJE SILEDŽIJE IZ ZEMUNA: Udarao ženu i psa nasred ulice, evo kako se brani!

Foto: printscreen/instagram

- Pokušao sam da spasem psa, ceo život uz mene su psi, ljubitelj sam pasa i životinja. Nisam sklon nasilju, bio sam u stanju afekta, mislio sam da će mog psa udaviti. Posle snimka koji sam gledao, izvinjavam se toj ženi, hteo sam samo da je odgurnem što dalje od životinje. Znam da je teško naći opravdanje, ali uvek sam spreman da dam život za mog psa, kao što je ta žena bila spremna da da svoj život za svog - rekao je I. B. za Kurir s namerom da opravda svoje nasilje nad ženom i životinjom.

Udaranje psa i žene pokušava da opravda sukobom pasa, i sramnom izjavom da ženu nije udario namerno.

- Sve se desilo kad su se kučići sukobili. Gospođa nije vodila svoje kuče na povocu, kad su se sukobili krenula je da davi moje kuče. U tom stanju sam joj više puta govorio da pusti, da ne davi mog psa i da uhvati svoje kuče, a da ću ja svoje. Udarao sam svoje kuče da pusti drugo, a i gospođa pošto je trzala mog psa, par puta sam nju udario nenamerno. Nisam imao nameru, nisam ni svestan šta se dešavalo. Žalim zbog svega, hteo sam samo da spasem oba psa - kaže I. B.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Podsetimo, na spornom snimku vidi se kako na podu leži žena dok se oko nje bore dva psa, jedan, pretpostavlja se njen, koji je bez povoca i drugi u vlasništvu I. B. koji stoji iznad njih vidno iznerviran tučom pasa, te počinje da šutira prvo životinju, a nakon toga i da udara ženu koja leži na podu i drži njegovog psa.

Inače, Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Trećem osnovnom tužilaštvu da privede nasilnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Blanki

16.04.2022 12:15

Koliko više u Srbiji nastradalih !? Pa sada i cele porodice !? Ima li ko da zaustavi nasilje nad Srbima !?

Milica

16.04.2022 12:19

Kakav nasilnik, sutira zenu i psa. Kakav afekat par puta je udara i ako je kuce otislo od njega. Hvala sto je reagovao onaj ko treba. Ovom je mesto zna se gde.