POKRENUTA ISTRAGA PROTIV NAPADAČA IZ NOVOG SADA: Pokušali da ubiju mladića u bašti bilijar kluba!

Autor:

Hronika

15.04.2022

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo će, u skladu sa zakonom, hitno i detaljno preduzeti sve dokazne radnje u toku vođenja istrage, nakon čega će doneti dalje procesne odluke.

POKRENUTA ISTRAGA PROTIV NAPADAČA IZ NOVOG SADA: Pokušali da ubiju mladića u bašti bilijar kluba!

Foto: pixabay.com

Povodom događaja koji je izazvao uznemirenje javnosti i koji se dogodio u Novom Sadu dana 13. aprila 2022, u ulici Bulevar oslobođenja, kada je oštećenom A.T. naneto više ubodnih rana, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu obaveštava javnost da je donelo Naredbu o sprovođenju istrage protiv četiri lica zbog postojanja osnova sumnje da je A.K. izvršio krivično delo Ubistvo u pokušaju, kažnjivo Krivičnim zakonikom Republike Srbije članom 113 u vezi člana 30, kaznom zatvora u trajanju od pet do petnaest godina, pri čemu mu je P.A. pomogao prilikom izvršenja navedenog krivičnog dela, uz osnove sumnje da su R.R. i A.T. izvršili krivično delo Pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela kažnjivo članom 333 stav 2 Zakonika, kaznom zatvora u trajanju od šest meseci do pet godina.

U toku do sada preduzetih radnji i mera na osnovu zahteva ili naredbi javnog tužilaštva, u saradnji sa Policijskom upravom u Novom Sadu, uhapšeni su osumnjičeni A.K., P.A. i R.R, te im je bilo određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova, dok se za osumnjičenim A.T. koji se dao u bekstvo intezivno traga. Uhapšena lica su zakonskom roku privedena i saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu na okolnosti izvršenja krivičnih dela koja im se stavljaju na teret, nakon čega je prema njima predloženo određivanje pritvora.

Povodom ovog događaja, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu će, u skladu sa zakonom, hitno i detaljno preduzeti sve dokazne radnje u toku vođenja istrage, nakon čega će doneti dalje procesne odluke, o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading