OBISTINILE SE CRNE SLUTNJE, MALEŠIĆ POSLAT U PRITVOR KOD VELJE NEVOLJE: Potvrđeno pisanje Republike, načelniku ugrožen život!

Autor:

Hronika

06.04.2022

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznanja Republike koja smo juče objavili su se obistinila: Specijalni sud, na predlog Tužilaštva za organizovani kriminal, danas je odredio pritvor do 30 dana uhapšenom načelniku novosadske policije generalu Slobodanu Malešiću i na taj način mu direktno ugrozio život!

OBISTINILE SE CRNE SLUTNJE, MALEŠIĆ POSLAT U PRITVOR KOD VELJE NEVOLJE: Potvrđeno pisanje Republike, načelniku ugrožen život!

Foto: printscreen

Velja Nevolja i Slobodan Malešić

Naime, čovek koji je u Novom Sadu razbijao "kavački klan", hapsio zloglasnog likvidatora Darka Eleza, razotkrio prisluškivanje predsednika Vučića u režiji Dijane Hrkalović, poslat je u pritvor Specijalnog suda, gde se već nalaze Velja Nevolja i članovi monstruoznog klana koji odgovara za najjezivije zločine, nezapamćene u novijoj istoriji Srbije.

To znači da će ovaj časni policajac deliti prostorije sa Belivukom, koji mu sigurno neće oprostiti ulogu u raskrinkavanju njegovog klana.

Republika

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović,Rade Prelić Pixabay,

 

Malešić će ne samo deliti prostorije, već će možda biti i u šetnji zajedno sa krvoločnom ekipom.

Podsetimo, krajem marta je baš tokom šetnje Stefan Radulac, član Jotkine grupe, napao pritvorenika Miloša Đ. i zario mu zašiljenu četkicu za zube u vrat, a stražari su sprečili kobni ishod.

Pored Malešića, u ovom slučaju su pritvor je određen policijskom službeniku u Prijepolju Ljubomiru Stanišiću, službeniku Uprave kriminalističke policije Draganu Kovačeviću, kao i privatnom preduzetniku Dženanu Kujoviću, koji je i vlasnik više privrednih društava iz Prijepolja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading