POLICIJA PRETRESLA STAN SLOBODANA MELEŠIĆA: Otkrivamo - ono što su zatekli ih je ŠOKIRALO!

Autor:

Hronika

05.04.2022

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon hapšenja načelnika novosadske policije Slobodana Malešića policija je došla da pretrese stan generala kako bi prikupili dokaze kojim bi potkrepili istragu koja se vodi protiv njega, saznaje Republika. Međutim, ono što su u stanu zatekli ih je šokiralo!

POLICIJA PRETRESLA STAN SLOBODANA MELEŠIĆA: Otkrivamo - ono što su zatekli ih je ŠOKIRALO!

Foto: ST/N. MANDIĆ/printscreen

- Policajci su zatekli oba sina načelnika Malešića da spavaju u jednoj sobi, što je bilo potpuno drugačije u odnosu na ono što su čuli kad im je rečeno da krenu u pretres - kaže izvor Republike upućen u sve detalje.

- Očekivali su da Malešić živi u ogromnom stanu, neki su govorili da živi u vili na Dedinju, da je u pitanju milionska nekretnina, međutim zatekli su potpuno drugačiju situaciju tokom pretresa. General Malešić je ziveo u nekretnini kao i svaki prosečan policajac što ih je začudilo jer je pre hapšenja vođena kampanja kako je milioner, što se pokazalo kao nameštaljka - svedoči naš izvor.

Podsetimo, redakciji Republike javio se veliki broj policajaca, iz Novog Sada i Beograda, koji su zgroženi zbog podmetačina unutar MUP i nameštenih hapšenja, razočarani privoženjem Slobodana Malešića, načelnika novosadske policije.

- Šta mi da očekujemo, kada ovako rade čoveku koji je ugasio mafiju u Kragujevcu, koji je uhapsio Slobodana Milutinovića Snajpera u Novom Sadu, koji je rešio sva krivična dela u tom gradu, koji je uhapsio Darka Eleza kome niko nije smeo da priđe? Da li je ovo poruka nekih struja u policiji da će tako proći svi koji udare na kavački klan - rekao nam je jedan od policajaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading