STALNO NA METI ŽUTIH TABLOIDA, RAZBIO KRIMINAL: Šta stoji iza nameštenog hapšenja Slobodana Malešića?!

Autor:

Hronika

05.04.2022

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada bi uhapšenog generala policije Slobodana Malešića stavili na optuženičku klupu, objektivno bi se mogao suočiti sa samo dve optužbe: lojalnost državi i profesionalno i savesno obavljanje funkcije načelnika policije.

STALNO NA METI ŽUTIH TABLOIDA, RAZBIO KRIMINAL: Šta stoji iza nameštenog hapšenja Slobodana Malešića?!

Foto: printscreen/youtube.com

Kako piše novosadski portal nsuživo, nakon što je njegov korumpirani prethodnik Milorad Šušnjić transformisao PU Novi Sad u kurirsku ispostavu klanova i otuđenih centara moći, Malešić je u kratkom roku uspeo da povrati ugled i renome službi, ali i da postigne zavidne rezultate uprkos nezavidnoj startnoj poziciji.

- Upravo je on praktično razbio kavački klan koji je vršljao Novim Sadom, a istovremeno je imao presudnu ulogu u razotkrivanju i razbijanju kriminalne osovine Šušnjić - Elez - Dijana Hrkalović - navodi pomenuti portal i dodaje da su gotovo sva teška krivična dela izvršena tokom njegovog mandata su ekpresno rasvetljena, a zaštićenih nije bilo.

Republika

Foto: Ilustracija: republika.rs, Pixabay

 

Uprkos očiglednim rezultatima, a naročito nakon udara na ekspozituru kavačkog klana u Novom Sadu, Malešić bio stalna meta tabloida i televizija pod direktnom kontrolom Dragana Đilasa, koje su na dnevnom nivou servirale gnusne laži i podmetačine na njegov račun.

Kako zaklljučuje portal nsuživo, jasno je da su na diskreditaciji Malešića radili oni kojima Velje Nevolje i Elezi odgovaraju na slobodi, a ne iza rešetaka.

- Isto je tako jasno da ne postoji krivično delo koje je izvršio Malešić, ali da postoji jasna potreba duboke države i otuđenog dela MUP-a i sistema uopšte da bude sklonjen, ukaljan i žigosan. Ta logika je prosta, jer se upravo on svojim znanjem, autoritetom i stavom našao na putu te duboke države u njenim kriminalnim i zavereničkim namerama. Baš zato je ovo hapšenje sramota za koju se nadamo da će biti uskoro ispravljena, a u interesu Novosađana i države, jer su trenutna dešavanja protiv nje - konstatuje se u članku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading