OTKRIVAMO KO VODI PROCES PROTIV MALEŠIĆA! Tužiteljka sarađivala sa crnogorskim mafijašima, da li je ovo slučajnost?!

Autor: Republika

Hronika

05.04.2022

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proces protiv načelnika novosadske policije Slobodana Malešića vodi tužiteljka Lidija Ignjatić, koja ima sumnjivu biografiju.

OTKRIVAMO KO VODI PROCES PROTIV MALEŠIĆA! Tužiteljka sarađivala sa crnogorskim mafijašima, da li je ovo slučajnost?!

Foto: facebook.com/ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije

Slobodan Malešić jutros je uhapšen zbog, kako se tvrdi "trgovine uticajem", ali iza svega se krije nešto sasvim drugom, odnosno o klasičnoj nameštaljki.

Još jedan dokaz da je po sredi "pakovanje", pokazuje i to što protiv Malešića proces vodi tužiteljka Lidija Ignjatić.

O njoj je mnogo toga, ne baš lepog, govorio bivši srpski obaveštajac Slavko Nikić.

- Srpska tužiteljka Lidija Ignjatić prodala je nepotpisanu izjavu crnogorskim mafijašima - istakao je Nikić gostujući u emisji Balkan info.

On je naveo da je prethodno odbio da svedoči o lažnom državnom udaru za crnogorsko tužilaštvo jer ono "sarađuje sa šiptarskim tužilaštvom", ali da se odazvao srpskom tužilaštvu i tužiteljki Ignjatić 16. januara 2017. godine. 

On je odbio da potpiše papir na kojima su bili brojevi snimaka, audio i video, koji su snimali njegovo saslušanje. Tužiteljka Ignjatić mu je na kraju obećala da će za nedjelju dana dobiti transkript.

- U Tužilaštvu koje se bori protiv kriminala mene je prevarila srpska tužiteljka Lidija Igranjić i nikada me nije pozvala, ali je snimak uredno prodala, predala, poklonila ili dala nekoj drugoj službi za koju koju radi, ja ne znam, ali ne u Srbiji i taj snimak je osvanuo u crnogorskim medijima - istakao je Nikić.

Da li je sve ovo što se dešava slučajnost ili ne pokazaće, a simptomatično je to što se Malešić u Novom Sadu borio upravo protiv jednog od klanova iz Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading