OVO JE OSUMNJIČENI MAKRO IZ SMEDEREVA: Ljubiša i ranije osuđivan, a njegov nadimak je tek ŠOKANTAN!

Autor:

Hronika

04.04.2022

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i Više javno tužilaštvo u Smederevu, u planiranoj akciji uhapsili su Ljubišu V. (55), gazdu jedne kafane u okolini Smedereva, kao i konobara J.J. (62), zbog sumnje da su počinili krivično delo trgovina ljudima.

OVO JE OSUMNJIČENI MAKRO IZ SMEDEREVA: Ljubiša i ranije osuđivan, a njegov nadimak je tek ŠOKANTAN!

Foto: printscreen/facebook

Osumnjičeni Ljubiša V. i ranije je hapšen zbog podvođenja devojaka u svom lokalu kod Smedereva, a tada se spekulisalo da je dnevno od podvođenja zarađivao 500 evra. Takođe, bio je u osuđivan zbog posredovanja u prostituciji.

- Na saslušanju pred Višim tužilaštvom, navodno su i Ljubiša i njegov konobar negirali izvršenje krivičnog dela i pričali su da nemaju veze sa prostitucijom - kaže izvor Kurira.

Izvor otkriva da je Ljubiša poznat po nadimku "prva frizura Srbije", zbog karakterističnih lokni koje ima na glavi.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Policija

- Prošli put kada je uhapšen, sumnjalo se da su mu pomagala trojica konobara koji su podvodili "egzotične" plesačice sa njim - podseća izvor.

Kako Kurir saznaje, ovoga puta Ljubiša i konobar, uhapšeni su u planiranoj akciji, nakon što se saznalo da već duže vreme u kafani podvode žene.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Prostitucija

- Policija i tužilaštvo upali su u kafanu u trenutku kada su se unutra nalazila dvojica muškaraca i tri žene za koje se sumnja da su pružale seksualne usluge za novac - priča izvor:

- Lisice na ruke stavljene su gazdi kafane i konobaru koji mu je pomagao u "poslu - navodi izvor.

Oštećene devojke i njihovi klijenti biće naknadno ispitani pred tužilaštvom. Osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading