BOJAN OSTAVIO JEDNOMESEČNU BEBU IZA SEBE! Udovica u suzama: Kamo sreće da je uzeo ceo odmor! (VIDEO)

Autor: S.S. - K.I.

Hronika

01.04.2022

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od nastradalih u tragediji u rudniku Soko je i Bojan Stajić, koji je iza sebe ostavio suprugu i jednomesečnu bebu.

BOJAN OSTAVIO JEDNOMESEČNU BEBU IZA SEBE! Udovica u suzama: Kamo sreće da je uzeo ceo odmor! (VIDEO)

Foto: ST/D. Kadić, Facebook

Dragana Stanković

Tragedija se desila jutros oko 4 sata, kada je obrušila jama u kojoj ostali rudari. Njih osmorica su nastradala, dok je 20 povređenih.

Među onima koji su poginuli bio je i Bojan Stajić, a njegova udovica Dragana Jovanović je ostala sa jednomesečnom bebom.

- Juče nije hteo da ide na posao i sinoć kad je pošao... Imamo bebu od mesec dana, prevremeno rođena. Možda je zato i poginuo jer je bio tu gde se radi, nije bio sa strane - neutešno priča Bojanova udovica.

- Mesec i po dana nije radio zbog deteta, ovo mu je bio peti dan kako se vratio. Tek je počeo, kamo sreće da je uzeo ceo odmor, da nije uzeo deo odmora. Kao da je imao neki predosećaj da ne ide. Šta, i kako dalje, ne znam, i to što saznamo, zovemo rođake koji rade u rudniku i oni nam sve prenose - kaže Bojanova supruga i dodaje:

Niko od nas to nije zaslužio, svi znaju kakav je bio, niko ni slovo ne može da kaže za njega ružno. Ne znam kako ću dalje bez njega, nemam snage. Bio je divan, redovan, radnik za primer. Dečko sa kojim stalno radi nije sinoć radio, imao je tu sreću - zaključuje Dragana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading