PREDOSETIO JE SVOJU SMRT!? Zet stradalog rudara Branka Čokorila: Moguće je da su bili živi još neko vreme - svakog dana su se izlagali opasnosti!

Autor: S. S.

Hronika

01.04.2022

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa republlika.rs posetila je selo Bobovište iz kojeg je bio Branko Čokorilo (1966), stradali rudar rudnika Soko.

PREDOSETIO JE SVOJU SMRT!? Zet stradalog rudara Branka Čokorila: Moguće je da su bili živi još neko vreme - svakog dana su se izlagali opasnosti!

Foto: ST/D. KADIĆ

Ispred porodične kuće muk, zamolili su medije da ne fotografišu i ne ulaze u kuću

Njegov zet D.S. dao je izjavu za republika.rs:


- Svesno su išli tamo, znali su da su u opasnosti, bunili su se da ne idu i ne rade, predviđali su da će biti nesreća i bili su u pravu - kaže D.S. za naš portal.


- Opasnost je sto su kopali ispod podzemnog jezera, bili su svesni gde idu, ali morali su. Njih su izvadili iz rupe oko 13h, a eksplozija je bila jutros. Moguće da su bili živi još neko vreme, da ih na vreme nisu izvadili iz okna. Morali su da rade, novac im je potreban, nisu to neke plate, ali to je posao - govori Brankov zet.


Čokorilo je imao suprugu, dve ćerke i jedno unuče, koje treba da napuni dve godine. 

- Za vikend smo se okupili porodično i tad je rekao da svakog dana ide svestan da je to možda poslednji put da ih vidi - priseća se naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading