Sa POZNATIM šabačkim PEVAČEM imala DVOJE DECE! Evo ko je Tanja koju je bivši muž zaklao na autu-putu u Nemačkoj!

Autor:

Hronika

26.03.2022

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ubijena Tanja P. iza sebe je ostavila sina i ćerku.

Sa POZNATIM šabačkim PEVAČEM imala DVOJE DECE! Evo ko je Tanja koju je bivši muž zaklao na autu-putu u Nemačkoj!

Foto: Printskrin

Tanja P. (40) iz Korenite kod Loznice, koja je u ponedeljak preminula u Frankfurtu od teških povreda nožem koje joj je naneo, kako javljaju nemački mediji, njen bivši muž, ostavila je iza sebe dvoje odrasle dece koje je dobila u braku sa jednim poznatim šabačkim pevačem.

- Istina je da je Tanja bila udata za poznatog šabačkog pevača M. T, sa kojim ima dvoje odrasle dece, sina i ćerku. Sin u Šapcu radi sa ocem, a ćerka je u Novom Sadu na fakultetu - rekao je za Novosti komšija porodice nastradale.

On dodaje da je Tanja bila divna i plemenita osoba.

- Tanja je bila divna osoba. Svi su je u kraju voleli. Imala je veliko ljudsko srce, koje je osećalo svačiju muku i kad bi god mogla, pomagala je ljudima. Jako je bila privržena porodici u selu, gde joj žive majka i brat - kaže komšija.

U selu Korenita u kući Tanjine porodice je tuga. Okupljaju se njeni najmiliji, rodbina, prijatelji, komšije, kumovi. Svi su u neverici.

Tanja će biti sahranjena u nedelju 27. marta na gorblju u selu Korenita, koje je blizu njene rodne kuće.

- Ona je bila i dobra majka i dobra rođaka, ćerka, komšinica - pričaju u centru susednog sela Brezjaka kod seoske crkve.

Sveštenik kaže da je Tanja bila posvećena veri i da je dolazila na liturgije kada je bila u Srbiji.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading