Ovo je SRPKINJA ubijena u Frankfurtu! Bivši muž je zaklao na auto-putu! Iz ovog mesta je krenula u beli svet!

Autor:

Hronika

26.03.2022

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je bila u svojoj "opel astri", a bivši muž ju je pratio svojim kolima.

Ovo je SRPKINJA ubijena u Frankfurtu! Bivši muž je zaklao na auto-putu! Iz ovog mesta je krenula u beli svet!

Foto: Printskrin

Tanja P. (40) iz okoline Loznice, rodom iz Srbije, preminula je u ponedeljak u Frankfurtu, nakon što ju je bivši muž (41) izbo nožem u njenom automobilu na auto-putu!

Kako je preneo nemački Bild, krvava drama dogodila se u subotu oko 20.15 na auto-putu A661 u smeru ka Ofenbahu.

Pratio je kolima

- Žena je bila u svojoj "opel astri", a bivši muž ju je pratio svojim kolima. U jednom trenutku, on je nju pretekao i praktično je isekao, nateravši je tako da stane u zaustavnu traku. Stao je i on, izašao iz svog automobila i nasrnuo na ženu koja je bila za volanom - prenosi izvor nemačkog medija i dodaje da su građani pozvali policiju, prijavivši saobraćajnu nezgodu.

Ljudi koji su pozvali policiju ispričali su da je došlo do "čukanja" dva automobila, a da je potom jedan vozač fizički nasrnuo na drugog, piše Bild.

Međutim, kada je patrola došla na mesto nesreće, zatekli su izbodenu ženu.

- Ispostavilo se da je bivši muž namerno izazvao saobraćajnu nezgodu, zatim je razbio vozačev prozor na kolima nesrećne žene i otvorio vrata. Izvadio je nož i besomučno je ubadao u vrat. Žena je u teškom stanju prevezena u bolnicu, gde je hitno operisana, ali je dva dana kasnije podlegla teškim povredama - navode izvori Bilda. Kako dalje dodaju nemački mediji, osumnjičeni muškarac je odmah uhapšen i odveden u pritvor.

Smehom protiv straha

Kako saznajemo, ubijena Tanja se udavala više puta, a ima i decu. U Nemačkoj je godinama živela i radila, a bivši muž, koji joj je presudio, navodno nije državljanin Srbije. Ubijena Tanja je na društvenim mrežama često objavljivala svoje fotografije uz komentare: "Smehom protiv straha", "Život ima smisla u svim okolnostima", "Tajna sreće je sloboda, tajna slobode je hrabrost" i slične.

- Tanja je bila prelepa žena, imala je divan osmeh. Nije zaslužila da tako nastrada - navode njeni prijatelji.

- On je saslušan u ponedeljak, a u trenutku kada je davao izjavu nadležnim organima, žena je preminula u bolnici - kaže izvor, prenosi Kurir.

Na mestu tragedije policija je zatekla žrtvin automobil, a vozačevo sedište i vrata bili su umazani krvlju, dok je staklo bilo razbijeno.

- Šta je konkretno bio motiv za zločin nije još uvek sa sigurnošću utvrđeno, ali se pretpostavlja da je u pitanju ljubomora, kao i narušeni odnosi između bivših supružnika - kaže izvor.

Sestra se oprostila

Da je u pitanju državljanka Srbije Tanja P., za Kurir je potvrdila njena sestra, koja se na Fejsbuku oprostila od nje potresnom porukom i njenom fotografijom.

- Sestro moja draga, neka te anđeli čuvaju - stoji napisano ispod slike. Veliki broj prijatelja je u komentarima s tugom i nevericom uputio poslednji pozdrav ubijenoj Tanji.

- Ne mogu da verujem! Neka je anđeli čuvaju, porodici iskreno saučešće! Anđeo lepi. Koji je to manijak, ne daj bože nikom - samo su neki od brojnih komentara.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SREČKO Šubaša

26.03.2022 19:04

Strašno. Moje sa učešće sućut obitelji i prijateljima