Ubili penzionerku jer nije želela INTIMNI ODNOS! Misterija zločina u Loznici na pragu razrešenja posle DVE GODINE!

Autor:

Hronika

05.03.2022

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena im je otvorila vrata stana, ali nije bila srećna što ih vidi.

Ubili penzionerku jer nije želela INTIMNI ODNOS! Misterija zločina u Loznici na pragu razrešenja posle DVE GODINE!

Foto: Printskrin

Motiv ubistva brutalno usmrćene penzionerke Slavke Jevtić (65) iz Loznice, najverovatnije nije novac, otkriva izvor Republike, blizak istražnim organima koji i dalje rade na kompletnom rasvetljenju slučaja. 

Nesrećna žena je ubijena pre više od dve godine, tačnije 3. januara 2020., a juče je u okolini Loznice uhapšen N.J. (28). On je priznao zločin, koji je u prvi mah poricao. 

Uhapšeni je policiji otkrio i da je imao saučesnika G. N.(41) iz Sremske Mitrovice koji se zbog drugog krivičnog dela nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u Beogradu, ali i da su navodno, sa ubijenom nameravali da imaju intimne odnose, kao i da su je ranije posećivali iz istih pobuda.  

- N.J. je priznao da je sa prijateljem došao kod Slavke u stan u centru Loznice. Žena im je otvorila vrata stana, ali nije bila srećna što ih vidi. Oni su je napali, a ona se opirala i pretila im policijom. Zadali su joj nekoliko udaraca i ugušili je jastukom, a onda izazvali požar da bi vatrena stihija progutala staricu i njihove tragove - kazao je izvor Republike.  

Uhapšenom N.J. i njegovom saučesniku se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo i izazivanje opšte opasnosti. Prvoosumnjičeni N.J. je juče saslušan i pred zamenikom Višeg javnog tužioca u Šapcu, a saslušanje njegovog saučesnika biće uskoro obavljeno u zatvoru.

Saznajemo i da je uhapšeni od ranije poznat policiji zbog različitih krivičnih dela, poput krađa i trgovine drogom.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading