Pretukao majku pa je izbo nožem naočigled bolesnog oca: Izvor otkriva šta se dogodilo veče pre ubistva na Paliluli

Autor: Republika

Hronika

23.03.2022

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina insistirala od policije da zanemare njihovu svađu, odbila da podnese prijavu protiv sina.

Pretukao majku pa je izbo nožem naočigled bolesnog oca: Izvor otkriva šta se dogodilo veče pre ubistva na Paliluli

Foto: unsplash.com

Obdukcija Katarine P. (78) pokazala je da ju je sin Davor P. (55) nožem usmrtio, a pre toga tukao po glavi i telu juče u stanu u beogradskom naselju Palilula, saznaje "Telegrf.rs".

Saslušanje osumnjičenog za teško ubistvo predviđeno je sutra u Višem javnom tužilaštvu.

Prema našim informacijama, Davor je u ponedeljak ušao u stan svoje majke, a galamu su čule komšije koje su pozvale policiju.

- Katarina je insistirala od policije da zanemare njihovu svađu i tvrdila da ništa nije strašno i odbila da podnese prijavu protiv sina. Samo nekoliko sati kasnije on ju je nakon svađe i tuče usmrtio nožem. Sam se predao policiji. Žena je po telu imala ubode od noža, ali i povrede na glavi od tupog predmeta - objašnjava naš izvor blizak istrazi.

U trenutku kada je Davor presudio majci Katarini u prostoriji je bio njegov otac koji je nepokretan, ali i teško bolestan. Nesrećni čovek zbog svoje nemoći ne seća se ubistva.

- Istraga u ovom slučaju je u toku. Motiv ubistva za sada nije poznat. Policija je pronašla nož kojim je zločin počinjen. Davor nije želeo da otkrije inspektorima šta ga je navelo na ovakav potez - kaže naš sagovornik.

Davor P. presudio je svojoj majci juče pre podne u stanu na Paliluli u Beogradu.

Ukoliko se dokaže njegova krivica pred sudom će odgovarati za teško ubistvo za koje je predviđena kazna zatvora do 40 godina.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading