DOĆI ĆU SA EKIPOM - PRVO ĆU TI IZLUPATI KOLA, A ONDA TEBE! Đilasov aktivista progoni predsednika opštine Mladenovac! (VIDEO)

Autor:

Vesti

23.03.2022

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik opštine Mladenovac Vladan Glišić prijavio je policiji zbog ozbiljnih pretnji Stevana Vlajića, opozicionog aktivistu i predsednika Inicijative Zeleni presek.

DOĆI ĆU SA EKIPOM - PRVO ĆU TI IZLUPATI KOLA, A ONDA TEBE! Đilasov aktivista progoni predsednika opštine Mladenovac! (VIDEO)

Foto: Republika

Stevan Vlajić progoni predsednika opštine Mladenovac

Vlajiću, koji neskriveno podržava sve one koji su protiv Aleksandra Vučića i aktuelne vlasti, a pre svega koaliciju Moramo i grupaciju oko Dragana Đilasa, određeno je policijsko zadržavanje.

Osumnjičen je za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Takođe, policija je pojačala patrole oko Glišićeve kuće u Mladenovcu.

Kako saznaje Srpski telegraf, a što sve stoji u krivičnoj prijavi koju je podneo Glišić, Vlajić je u utorak u više navrata dolazio ispred zgrade opštine, gde je na kraju pretio da će Glišiću polupati automobil i da će doći sa još nekim osobama da se obračuna sa obezbeđenjem, ali i sa predsednikom.

- Vlajić  je ponovo, po treći put došao do zgrade opštine i pre nego što je imao kontakt sa radnicima obezbeđenja prvo je obilazio oko mog privatnog vozila, a zatim došao do radnika obezbeđenja zgrade GO Mladenovac i tom prilikom izrekao pretnje da će izlupati moje vozilo, da će doći sa još nekim licima, da će prvo izlupati radnike obezbeđenja, a nakon toga se popeti do mog kabineta gde će mene izlupati i sa mnom se obračunati - stoji u prijavi koju je Glišić podneo.

Foto: printscreen

Vladan Glišić, predsednik opštine Mladenovac

 

Kako još navodi, ovo nije prvi put da Vlajić preti i dolazi u zgradu opštine, zbog čega Glišić strahuje za svoj život i život svoje porodice.

- Osećam strah kako za sebe tako i za članove svoje porodice jer ne znam šta je sve u stanju Vlajić Stevan da uradi, naročito to što je rekao da će skupiti još neka lica za koja se pretpostavlja da su lica iz krimogene sredine - naveo je Glišić.

Da je Vlajić u nekoliko navrata dolazio ispred zgrade opštine, gde se sukobio sa obezbeđenjem, vidi se i na snimcima koje su zabeležile nadzorne kamere.

Glišić je prijavio i da ga Vlajić uznemirava u dužem periodu.

- Od 2016.godine nalazim se na mestu predsednika GO Mladenovac. U navedenom vremenskom periodu u više navrata, kako preko društvenih mreža, tako i u samom objektu GO Mladenovac, od strane Vlajića iz Mladenovca doživljavao sam neprijatnosti u smislu omalovažavanja mene kao ličnosti i funkcije koju obavljam, tako i povremenih izrečenih pretnji sa njegove strane, ali ja na to nisam obraćao pažnju, jer je imenovani samo tražio način na koji će da se istakne u društvu - stoji u prijavi.

Savez sa Belim

Stevan Vlajić postao je svojevremeno poznat kao čovek iz okruženja Belog Preletačevića. Nakon epizode sa Belim, bio je deo Saveza 90 zelenih Srbije, a nakon raspada te grupacije, postao je predsednik Inicijative Zeleni presek. Nedavno je objavio da njegova grupacija neće ići na izbore, ali se i deklarisao kao pristalica opozicije.

 - Zeleni presek će biti jaka podrška celokupnoj opoziciji, ali formalno neće učestvovati na izborima 3. aprila. Podržaćemo opoziciju i opozicione kandidate u celini. Ova odluka je doneta na sednici održanoj u Mladenovcu 17. februara - navedeno je u saopštenjuk.

Kako se može čuti od Vlajićevih saradnika, a on to i ne krije u svojim objavama i nastupima, oni kojima će davati podršku su koalicija Moramo i deo opozicije koji je okupio Dragan Đilas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
eks

23.03.2022 17:02

Tog siledžiju treba "propustiti" kroz šake. Takvi samo za silu znaju i samo sile se boje. To su mentalno poremećeni politikanti iz kabale don Mauricijus.