TELO pronađeno u Dunavu, ipak, NIJE MATEJEVO!? Sutra rezultati obdukcije, ali evo zašto se veruje da je u pitanju leš neke druge osobe!

Autor:

Hronika

04.03.2022

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Dunava kod Kostolca izvučeno je beživotno telo nepoznate osobe.

TELO pronađeno u Dunavu, ipak, NIJE MATEJEVO!? Sutra rezultati obdukcije, ali evo zašto se veruje da je u pitanju leš neke druge osobe!

Foto: Facebook, ST-V.Lukić

Prema pisanju medija, nekoliko je činjenica koje idu u prilog tome da pronađeno telo nije telo nestalog Mateja Periša!

Telo je danas pronašao alas koji je pecao u blizini, a ono se nalazilo u fazi raspadanja.

Međutim, prema svedočenju alasa, ali i Nenada Periša, nije reč o nestalom Mateju Perišu.

Ključni detalji već razmatrani u potrazi za nestalim Perišem ne poklapaju se sa pronađenim ostacima.

Naime, ključni detalj koji pobija tezu da se radi o Mateju je da je telo pronađeno poodmakloj u fazi raspadanja, što znači da se u vodi nalazi bar šest meseci, dok je Matej Periš nestao u noći između 30. i 31. decembra.

Takođe, patika pronađena na telu ne odgovara opisu onih patika koje je nosio Matej u noći nestanka, što je i potvrdio Nenad Periš.

- Policija me u nazvala i tražila da im potvrdim je li Matej imao bele ili plave patike. Imao je bele koje su sa strane imale plavo slovo V. Ja sam im prosledio fotografiju patika kakve je imao i Matej, jer ja imam iste takve. On je nosio broj 44/45 zavisno od modela, a ja nosim broj veće. Pitali su me to zato što su tokom potrage našli plave patike - kaže Nenad Periš.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading