IZBEGNUTA TRAGEDIJA U KRAGUJEVCU! Bivšoj partnerki pred ćerkom zapretio ubistvom: Sada ću da uzmem pištolj i da vas poubijam!

Autor: Republika

Hronika

30.01.2022

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac zadržan u policijinakon što je bivšoj partnerki pred maloletnom ćerkom uputio jezive pretnje.

IZBEGNUTA TRAGEDIJA U KRAGUJEVCU! Bivšoj partnerki pred ćerkom zapretio ubistvom: Sada ću da uzmem pištolj i da vas poubijam!

Foto: instagram.com/printscreen

Ilustracija

Osnovno javno tužilaštvo u Kragujevcu odredilo je zadržavanje  S.V. (42) iz Kragujevca,jer je bivšoj partnerki sa kojom je ranije bio u emotivnoj vezi zapretio u bistvom pred njenom maloletnom ćerkom.

Ceo incident dogodio se u ulici Aleksandra I Karađorđevića u Kragujevcu, kada je S.V. presreo Ć.S. (35)  dok je šetala sa svojom maloletnom ćerkom (5) .

Nakon kraće rasprave S.V. je nesrećnoj ženi uputio jezive pretnje što je kod nje i njene maliletne ćerke izazvalo strah i veliku uznemirenost.

"Nećeš da pričaš sa mnom, znaš ti ko sam ja! Ubicu te, sada ću da uzmem pištolj i sve da vas poubijam! Stoko, droljo!"

Nakon ovog incidenta žena je ceo slučaj odmah prijavila policiji. A kako se saznaje, osumnjičeni je izvršni direktor "Energetike" u Kragujevcu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading