SANDU POLICIJA PROBUDILA, ONA SE SKAMENILA OD ŠOKA! Sin Jovan patio zbog raskida!?

Autor:

Hronika

20.01.2022

12:47

Političarku Sandu Rašković Ivić probudila je jutros rano policija odmah nakon izlaska na teren gde je na pločniku zatekla beživotno telo njenog sina Jovana u lokvi krvi.

SANDU POLICIJA PROBUDILA, ONA SE SKAMENILA OD ŠOKA! Sin Jovan patio zbog raskida!?

Tanjug/S. RADOVANOVIĆ, Instagram

Jovan Ivić se jutros ubio skokom sa petog sprata zgrade u kojoj je živeo.

Informaciju da joj se stradao sin, Sanda Rašković Ivić je saznala od policije.

- Sanda je spavala i u pidzami je unezverena otvorila  vrata picijskoj patroli ni ne sluteći šta je uradio njen Jovan. Policajci su je pitali za njega, a ona je začudjeno krenula ka njegovoj sobi i zatekla prizor posle kog je zanemela od šoka. Njen najmladji sin nije bio u sobi, a o kvaku prozora  je bio vezan prekinuti usb kabal i prozor širom otvoren - otkriva izvor Republike blizak policiji.

Inače, nezvanično saznajemo da je Jovan najmladji Sandin sin u poslednje vreme patio zbog ljubavi od kada je raskinuo vezu, ali niko ne zna još uvek da li je zbog emotivne krize resio da okonča svoj mladi život. 
 

Komentari (10)

Loading
Ja

20.01.2022 15:01

Tuga do neba. Roditelji molim vas vodite decu kod psihijara i na najmanji znak depresije ,posebno kad pominje da zivot nema smisla i sl. Mnogo ljudskih zivota bi tako bilo spaseno. Moje dete je uspesno izleceno kod psihijatara a bilo je takvih reci gde sam strahovala za zivot deteta.

Bojka

20.01.2022 18:44

@Ja - Dr Sanda Rasković Ivić i njen pok. otac Dr Jovan Rašković su oboje psihijatri. Tuga do neba

Sonja

20.01.2022 18:50

@Ja - Sanda je psihijatar! Da je mogla spasila bi sina.... Jeziva tragedija