NEĆETE VEROVATI GDE JE SINOĆ, PO DRUGI PUT, UHAPŠENA DIJANA HRKALOVIĆ! Policija je uhvatila na izlazu! ŠOKIRALA SE, NIJE JOJ BILO LAKO!

Autor:

Hronika

25.12.2021

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša državna sekretarka u MUP Srbije, Dijana Hrkalović sinoć je ponovo uhapšena i vraćena u pritvor koji joj je određen zbog opasnosti od bekstva i kako ne bi uticala na saučesnike.

NEĆETE VEROVATI GDE JE SINOĆ, PO DRUGI PUT, UHAPŠENA DIJANA HRKALOVIĆ! Policija je uhvatila na izlazu! ŠOKIRALA SE, NIJE JOJ BILO LAKO!

Foto: printscreen

Kako saznaje Pink.rs, pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su Hrkalovićevu u blizini zgrade u kojoj stanuje na Voždovcu.

Bivša državna sekretarka privedena je u trenutku kada je izlazila iz lokalne palačinkarnice.

U skladu sa zakonom i procedurom, ona je odmah sprovedena u Odeljenje za potrage PU za grad Beograd, a zatim u Centralni zatvor.

Da podsetimo, Hrkalović se optužnicom Tužilaštva za organizovani kriminal tereti za dva krivična dela trgovina uticajem, a sudu je predloženo da je osude na kaznu od pet godina.

Na istoj optužnici nalaze se i Dejan Milenković, bivši šef Službe za specijalne istražne metode u MUP, kao i Milorad Šušnjić, bivši načelnik PU Novi Sad.

Interesantno je da je Hrkalovićeva na slobodi provela svega 14 dana. Ona je odlukom suda puštena iz pritvora 10. decembra, posle čega je otišla u svoj stan u Beogradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Eto!

25.12.2021 22:06

"Interesantno je da je Hrkalovićeva na slobodi provela svega 14 dana." Gledajte, za to vreme je mogla mnogo toga da "odradi", tako da nije interesantno to GDE je ponovo uhapsena, nego sto je uopste i bila pustena iz zatvora...

Odgovori 43 1