OTEO SAM PIŠTOLJ DA ZAŠTITIM SINA

Autor:

Hronika

20.12.2017

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvorica od pet pripadnika obezbeđenja noćnog kluba "Nana" na Senjaku, uhapšena zbog sumnje da su učestvovala u ubistvu vođe navijača FK Rad Aleksandra Savkovića (27), negirala su krivicu na saslušanju u tužilaštvu, dok je Nedeljko Grbović (46) izjavio da ima amneziju i da se ne seća zločina, saznaje Srpski telegraf!

RepublikaFoto: Republika
Nedeljko Grbović - pravi se lud

Pritvor

Pritvor je određen Grboviću, Milošu Lukovcu (29), Stefanu Šapuriću (24), Stevanu Dukiću (22) i Milošu Tančevu (22) zbog sumnje da su u nedelju rano ujutru tokom tuče usmrtili Savkovića i ranili njegovog druga Adija Isainovića (29) iz Banjaluke.

Četvorica radnika "Nane", koja se terete za saučesništvo, negirala su da imaju veze sa ubistvom

- Četvorica radnika "Nane", koja se terete za saučesništvo, negirala su da imaju veze sa ubistvom, dok je Nedeljković izjavio da ima prekide u pamćenju i da se ne seća ničega od trenutka kada je skočio na pištolj koji je držao ranjeni Isainović - kaže izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: instagram.com/vovavolkov3
Aleksandar Savković

Prema rečima našeg sagovornika, Grbović je tvrdio da je pamćenje izgubio jer prima blokatore.

- Grbović je u tužilaštvu rekao da je pištolj oteo od ranjenog da bi zaštitio sina koji je bio pored njega, ali da se ne seća šta se desilo nakon toga niti ko je pucao i šta je bilo. Dosta stvari je uopšte u ovom slučaju nejasno. Odakle se pojavio pištolj, čiji je, i na kraju, ko je i pucao - kaže naš sagovornik.

RepublikaFoto: e-stock/J. JOVANOVIĆ
Klub "Nana"

Slučaj "Bentli"

Podsetimo, Savković, koji je bio u društvu sa Isainovićem, Stevanom I. (29) iz Kotora, koji je lakše povređen u tuči i trojicom mladića, ubijen je u nedelju oko pet sati ujutru ispred kluba "Nana" na Senjaku. Zločinu je prethodio sukob koji je izbio u lokalu. Zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu i ranjavanju, uhapšeno je petoro članova obezbeđenja kluba, od kojih su dvojica, Tančev i Dukić, u septembra bili u bentliju Ivice Dragutinovića koji se na Topčiderskoj zvezdi zakucao u kolonu kojom se kretao predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Autom je tada upravljao Luka Radulović, koji je takođe radio u "Nani" kao izbacivač i koji je prošlog meseca uhapšen zbog sumnje da je po klubovima dilovao kokain.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading