KO JE SUDIJA VIŠEG SUDA U BEOGRADU KOJA JE PIJANA PRETUKLA ŽENU U KAFANI: Likvidaciju njenog muža naredio ŠEF CRNOGORSKOG KLANA!

Autor: Republika

Hronika

14.12.2021

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija Višeg suda u Beogradu Anja Zrelec koja je u četvrtak uveče napala i udarila žensku osobu u jednom poznatom beogradskom lokalu u Nevesinjskoj ulici u javnosti je počela da se pominje nakon što je pre nekoliko godina u centru Beograda ubijen njen suprug Vladimir Zrelec.

KO JE SUDIJA VIŠEG SUDA U BEOGRADU KOJA JE PIJANA PRETUKLA ŽENU U KAFANI: Likvidaciju njenog muža naredio ŠEF CRNOGORSKOG KLANA!

Foto: ST/Dragan Kadić

Prema rečima svedoka sudija Anja Zrelec vređala je goste lokala i pored intervencije obezbeđenja. Jednu gošću lokala sudija je udarila u lice a potom je verbalno vređala i pretila joj. Ona je odmah pošto je izazvala incident pobegla iz lokala. U lokal je potom došla patrola policije koja je sačinila zapisnik o incidentu i uzela izjave svedoka.

Svedoci koji su bili te večeri prisutni u lokalu kažu da je sudija bila pod dejstvom alkohola i da se ponašala vrlo agresivno.

Ovaj incident dogodio se samo desetak dana od šeste godišnjice pucnjave na njenog pokojnog supruga advokata Vladimira Zreleca, koji je 25. decembra 2015. godine od zadobijenih povreda preminuo. Njega je, kako je utvrđeno, ubio Vladimir Šaranović, rođak poznatog kriminalnog šefa Slobodana Šaranovića, koji je bio u sukobu sa Lukom Bojovićem. Vladimir Šaranović osuđen je pravosnažno na 30 godina zatvora zbog ovog zločina, a kako je utvrđeno Slobodan Šaranović koji je 2017. godine ubijen u Crnoj Gori, naručio je ubistvo ovog advokata nezadovoljan njegovim uslugama.

Republika

Foto: e-stock/ P.JOVANOVIC

Slobodan Šaranović naručio ubistvo advokata

Na suđenju za ovo ubistvo, kao svedok je govorila i supruga ubijenog advokata Anja, koja je ispričala da su pre smrti Vladimira stizale pretnje od Slobodana Šaranovića. Zrelec je bio njegov dugogodišnji advokat, a njegova supruga je ispričala da je Šaranović nastavio da preti i pošto je advokat prestao da ga zastupa, prenosi Blic.

Anja Zrelec ispričala je da je njenog pokojnog supruga angažovao Slobodan Šaranović kada su se protiv njega u Srbiji i u Crnoj Gori vodili postupci zbog ubistva Nikole Bojovića. Ona se tome protivila jer se njen suprug nije ni bavio krivičnim pravom, ali je to učinio jer je, kako je ispričala, imao "potrebu da pomogne“.

Pretnje su, kako je rekla, počele da stižu ubrzo nakon toga.

- Mesec dana nakon toga je sve počelo, počeli su telefonski pozivi, konstantno maltretiranje i da to blago kažem, neumesno ponašanje Slobodana Šaranovića - ispričala je na suđenju Anja Zrelec.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Luka Bojović i Slobodan Šaranović bili u sukobu

Zrelec je ispričala i da u tom periodu ona nije radila jer je bila u drugom stanju, zbog čega je mnogo vremena provodila sa suprugom, pa je bila upoznata sa ovim pretnjama.

- On mi je rekao, a i sama sam čula. Šaranović se tokom tih telefonskih razgovora toliko drao da je odzvanjala cela kuća - ispričala je.

Rekla je i da je znala da je njen suprug prijavio policiji da je u julu 2015. godine napadnut u Čuburskoj ulici u Beogradu kada je zadobio lakše povrede.

- Nije sumnjao da su pretnje dolazile od Šaranovića - rekla je.

Upitana o pretećem pismu koje je stiglo njenom suprugu, a koje je nakon pucnjave predala policiji, Anja Zrelec je ispričala da joj je suprug pokazao pismo čim ga je dobio.

- Vlada je hteo da me zaštiti. On mi pismo jeste pokazao, ali ne i njegovu sadržinu. To sam pročitala tek kada je upucan. Koliko se sećam, donela ga je Slobodanova supruga Gordana Šaranović - rekla je.

Zrelec je ispričala da su se pretnje nastavile i kada je on prestao da zastupa Šaranovića u slučaju za ubistvo Nikole Bojovića. U istom postupku sudilo se i Milošu Delibašiću, Šaranovićevom bliskom saradniku.

- Kada je otkazao punomoćje Šaranoviću, ja sam mislila da je to gotovo, ali on je uzeo da zastupa Delibašića. Tad je tek nastao opšti haos - ispričala je i dodala da su se pretnje tada intenzivirale

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading