GOLUBOVIĆ PROGOVORIO O BELIVUKU: Fin i kulturan, uvek me ispoštovao na tribini, nisam očekivao da će otići toliko daleko...

Autor:

Hronika

03.11.2021

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović je nedavno izjavio da je par puta seo sa Veljkom Belivukom na piće i da je to sve od njihovog poznanstva.

Republika

Foto: printscreen

Kristijan Golubović

- Kad sam sreo Velju Nevolju bilo je – zdravo, zdravo. Znam da je navijač Partizana. Mene su pitali iz ovog i onog klana – šta ti brate imaš sa Veljom, je l’ to tvoj drug? Kakav bre drug. Ja bio na utakmici on tamo, ja ovamo. Ja sam institucija za sebe. Seo dva ili tri puta sa njim i popio piće. Ja da sam hteo da budem sa ovim ili onim klanom ja bih to transparetno rekao - rekao je Golubović za Balkan info.

Podsetimo, u julu ove godine Kristijan je u intervjuu za Mondo rekao da je, kada je izašao iz Zadruge, saznao da je Velja Nevolja uhapšen.

- Bio sam u Zadruzi i posle kad sam izašao su mi rekli - pao novi Zemunski klan. Mislio sam da su škaljarci ili kavčani. Međutim rekoše mi da je izvršavao zadatke za jedan od ta dva klana, da su pekli i sekli ljude. Zaista sam se začudio. Znao sam Belivuka od davnina da je spreman da to uradi. Bio je jako surov i jako opasan dečko - rekao je on tada i dodao:

"Opet, znajući ga na privatnom planu, četvoro dece, kosi travu, fin, kulturan, pedantan. On i Sale su me uvek ispoštovali na tribini. Nikad ne bi rekao da će oni toliko da odu daleko. Eto vidite, čuda se rađaju. To su nove generacije, nova deca. Hteli su tako da žive i evo opet smo došli do doživotne. Ako im je neka satisfakcija napravili su novac, imaju potomke, živi su. E sad treba da znaju šta su uradili jer medalja ima i drugu stranu."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading