KUĆA STRAVE U RITOPEKU NIJE JEDINI PAKLENI ŠTEK VELJE NEVOLJE! Još objekata širom Srbije korišćeno za kasapljenje ljudi!?

Autor:

Hronika

25.10.2021

05:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk navodno je imao vikendice za mučenje i ubijanje žrtava na još šest lokacija osim Ritopeka.

Republika

Foto: printscreen

Veljko Belivuk i Marko Miljković nisu ubijali ljude samo u Ritopeku

 

Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću nedavno je produžen pritvor, a isplivali su novi detalji o tome šta su radili u "bunkeru" koji su imali na stadionu Partizana, u Humskoj broj jedan.

Cela Srbija bila je užasnuta detaljima mučenja i ubistava žrtava u vikendici u Ritopeku koju je koristila grupa Veljka Belivuka. Sada se istražuje postoji li još takvih mesta po Srbiji!

Domaći mediji navode da je Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, uhapšen na putu ka vikendici na Rudniku. Ovaj objekat ograđen je sa dve ograde, okružen njivama i šumama, a na prozorima nalaze se krpe kako se ne bi videla unutrašnjost.

Još jedno "utočište" ove grupe bilo je u selu Banatski Brestovac kod Pančeva, i smatra se da su i tamo dovođeni svi koji bi se zamerili Veljinoj ekipi. Zbog toga je ova kuća nosila nadimak "Veljin zatvor".

Još dve lokacije su Loznica i Gornji Milanovac, i sumnja se da su i tamo vršena mučenja. U tim kućama pronađeni su sefovi koji i dalje nisu otvoreni, prenose domaći mediji.

Moguće je da, osim pronađenih, postoje tajne kuće i u Vrdniku i Kuršumliji, i trenutno se istražuje da li je još neka od žrtava tamo mučena i ubijena, piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading