NEČUVENO DA NEKO SA 29 GODINA DOBIJE TAKVU MOĆ! Hrkalovićka došla kao mlada i sposobna a onda se otela kontroli

Autor: Republika

Hronika

30.10.2021

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor doktor Miroslav Bjegović kaže da je Dijana Hrkalović, kada se pojavila u službi, bila poznata kao mlada i sposobna osoba. Ipak, napravljena je greška, jer je postavljena na visoku funkciju.

Republika

Foto: Ilustracija: republika.rs, Profimedia, pixabay

Drijana Hrkalović, ilustracija

Dodaje i kako se Hrkalovićka zanela u svojim kriminalnim radnjama iza kojih stoji, smatra Bjegović, strani faktor. On je svoje tvrdnje izneo jutros gostujući kod Jovane Jeremić u jutarnjem programu TV Pink.

- Ono što je stvarno poznato da je ona posedovala kvalitete kao mlada osoba u smislu sposobnosti. Sada je greška u odabiru osobe koja je došla u MUP sa 27 godina na mesto Sekretara MUP-a. Tu se vrši primena za nešto više, da bi sa 29 godina bila postavljena za zamenika ministra unutrašnjih poslova, svi će da kažu da je to nečuveno da jedna osoba sa 29 godina dobije takvu moć, moć sa zadatkom da deluje u toj krimi sredini.

Sve ove kasnije radnje, mislim da nisu slučajne, imale su određeni cilj, zadatak, naravno tu je bilo i inostranog faktora, radilo se o kriminalnim radnjama i naravno da je neko uvek stajao iza toga. Mislim da se Dijana otrgla kontroli - rekao je Bjegović.

- Ali, visok stepen neiskustva - umešao se nekadašnji šef odeljenja za krvne delikte Žarko Popović Pop.

Ratomir Antović iz Centra za bezbednost, istrage i odbranu rekao je kako se radi o kriminalnoj grupi koja je imala za cilj da sruši predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Ovde je reč o kriminalnoj organizaciji koja je imala cilj da sruši predsednika Vučića, ovo naoružanje koje je posedovao klan Velje Belivuka ukazuje na to da su oni imali ozbiljne planove, da se na brutalan način obračunaju sa pripadnicima vlasti, mislim pre svega na predsednika Vučića i ostale članove njegove porodice - priča Antović.

(Republika/TV Pink)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Stojan

30.10.2021 09:13

Zaista je cudno da tako mlada osoba ima takav posao. Ali moguce je da je pozavrsavala skole i da je imala radnog izkustva.

Odgovori 4 31
Konda

30.10.2021 11:41

Preko veze došla na mesto na koje nikako ne bi smela. Pred svima ministra oslovljavala sa "ljubavi".

Odgovori 32 6
Dragan Ferencevic

16.11.2021 17:15

@Konda - Nije dosla preko veze dosla je preko kreveta to je najtacnije . Zamisli nju i onog degena prof Vuletica u krevetu vode poslovne razgovore uz casicu kokaina. Profa voli da smrce pogotovo kada nazjebe .

Jovan

30.10.2021 16:02

Nije sigurno zbog izuzetne pameti, popela se na funkciju preko kreveta.

Odgovori 45 3