DRAMA U CENTRU BEOGRADA, MALOLETNICI PRETUKLI ČOVEKA! Sačekali su ga na podzemnoj stanici Karađorđev park, a onda mu NANELI TEŠKE POVREDE!

Autor: Republika

Hronika

29.10.2021

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujuća scena odigrala se u srcu Beograda, a policija je uspela da identifikuje dvojicu sedamnaestogodišnjih nasilnika, dok je muškarac star 34 godine hitno prevezen u bolnicu.

Republika

Foto: Republika

Ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu efikasnim radom identifikovali su i pronašli dvojicu sedamnaestogodišnjaka, koji se sumnjiče da su izvršili krivično delo teška telesna povreda.

Oni se terete da su 26. oktobra ove godine, u Bulevaru oslobođenja, u podzemnoj stanici Karađorđev park, zadali više udaraca tridesetčetvorogodišnjem muškarcu i teško ga povredili.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva za maloletnike, protiv osumnjičenih će biti podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mickey

29.10.2021 14:25

Biće toga sve više, postali smo jako loše društvo u kome se ne cene prave vrednosti, posledice će biti katastrofalne.

Odgovori 11 0