MIKA ALEKSIĆ STIGAO U PALATU PRAVDE BEZ SUPRUGE! Njegov advokat slavodobitno uzviknuo: POBEĐUJEMO! (FOTO)

Autor:

Hronika

28.10.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Mika Aleksić, vlasnik škole glume, optužen za silovanja i polna uznemiravanja učenica njegove škole, stigao je u Palatu pravde u pratnji advokata gde bi trebalo prvi put pred sudom da se izjasni o optužbama koje su mu stavljene na teret.

Republika

Foto: e-Stock/D. Milenković

Mika Aleksić

Ovog puta, sa njim nije bila supruga Biljana Mašić, koja se pojavila kao pratnja na prethodnom pripremnom ročištu koje je, inače, odloženo zbog bolesti njegovog advokata koji nije mogao da dođe u sud 1. oktobra.

Njegov advokat Zoran Jakovljević pred ulazak u sud nekoliko puta je izgovorio "pobeđujemo, pobeđujemo".

Podsetimo, Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva, takođe kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, i druge devojke.

Zbog toga je Aleksić uhapšen 16. januara i do 10. septembra je bio u pritvoru, kada mu je Apelacioni sud ukinuo pritvor i odredio zabranu napuštanja stana uz elektronski nadzor.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Daj

02.11.2021 12:36

Boze da pobede