OVO JE VELJKO KOJI JE UBIO BABU JER NIJE HTELA DA ZALOŽI VATRU: Krenula da mu presudi trupcem, on uzeo sekiru i napravio masakr (FOTO)

Autor:

Hronika

14.10.2021

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Nedeljković (18) koji je juče u selu Godačica kod Kraljeva sekirom ubio svoju babu Vericu (67), na taj zverski čin odlučio se nakon što ona nije htela da mu dopusti da zapali vatru u kotlu za grejanje, saznaje Republika.

Republika

Foto: pixabay.com/instagram/zorana

Veljko Nedeljković ubio babu sekirom

 

- Posle svađe koja se u njihovom slučaju bila svakodnevica, Veljko je u nervnom rastrojstvu uzeo sekiru i presudio babi koja je pre toga njega htela da pogodi trupcem i ubije ga na licu mesta, a sve zbog koltla koji je on hteo da naloži, a ona nije dala - ispričala je rođaka koja se javila na telefon porodice Nedeljković.

Na drugoj strani, neke komšije porodice Nedeljković tvrde da je Veljko imao izvesne psihičke probleme koje su njegovi roditelji zanemarivali i nisu se posvećivali njegovom lečenju.

- Bio je čudak oduvek i povučen mladić. Baka se prema njemu surovo ponašala jer nije imala strpljenja za njega. Vređala ga je i pretila mu da će ga dati u dom. Pretio je i on njoj i svi su to znali iz njihovog okruženja, ali nikome nije padalo na pamet da će doći do ubistva. Njegovi roditelji su mu pre nekoliko meseci napravili proslavu punoletstva da bi ga malo oraspoložili i predstavili situaciju kao da je normalna - rekla je prva komšinica Nedeljkovića za naš portal.

Foto: Printskrin/instagram/zorana

Veljko Nedeljković sa sestrom

Otac ubice teško bolestan, stravičnu vest primio u Sloveniji

Veljkov otac  Goran (44) je pre nekoliko godina doživeo srčani udar i zbog daljeg lečenja je boravio u Sloveniji gde mu se od aprila pridružila i supruga Lela. Mladić koji je usmrtio baku ostao je da živi sa njom iako se nisu dobro slagali. Želeo je da ide kod roditelja, ali u tom stanu u Sloveniji imaju samo jednu sobu.

- Kad je Lela otišla u Sloveniju, dogodio se sunovrat i svađe su postale učestale između unuka i babe koja ima težak karakter, ja je znam od kad je devojka jer smo iz istog sela, iz Milakovca. Goran, Veljkov otac je srčani bolesnik, preživeo je infarkt i u Sloveniji gde je dobio invalidsku penziju kao vozač, čekao je transplataciju srca. Kod njega je u aprilu otišla njegova žena da mu se nađe, a sin je ostao sa babom i tu je srž problema. Veljkova sestra je povremeno dolazila u selo, jer je studirala za menadžera i još jedan faklutet-  ispričala je rođaka nesrećne porodice koja čeka da sahrani babu i strepi za Veljkovu sudbinu. 

Republika

Foto: Printskrin/instagram/zorana

 

Obdukcija završena

Iz Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu izvestili su nas da je obdukcija Verice Nedeljković završena danas oko 16 sati, a da će tek da usledi saslušanje Veljka Nedeljkovića, kao i da se čeka obdukcioni nalaz koji će opisati mehanizam nanošenja povreda ženi od kojih je brzo preminula. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Armin

15.10.2021 01:03

"najgluplja stvar koju su mi roditelji usadili vaspitanjem je, da treba poštovati svaku matoru drtinu samo zbog godina"

Nada

15.10.2021 06:03

Baba zlo

Tara

15.10.2021 07:00

"Trupcem"jel ta baba superwomen,da li neko zna šta je trupac.

Penzioner

15.10.2021 08:24

U ćorku doživotno!