UBIO ROĐENU BABU PA OTIŠAO DA PROŠETA! Detalji jezivog ubistva sekirom kod Kraljeva! REČI UNUKA (18) POSLE ZLOČINA ŠOKIRALE KOMŠIJE!

Autor:

Hronika

14.10.2021

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžer Veljko N. (18), koji je juče u Godačici kod Kraljeva ubio svoju babu Veru N. (67), bio je od malena psihički nestabilan i često je nesrećnoj ženi pretio da će joj presuditi.

Republika

Foto: pixabay.com

Unuk Veljko je svojoj baki Veri presudio sekirom, Ilustracija

Rođak ove porodice kaže da se tinejdžer, uprkos uočenoj i vidljivoj nestabilnosti, nikada nije lečio.

- Često je pretio babi da će je ubiti i da ne može da je podnese. Bio je čudan od malena, izbegavao je ljude i njegovo ponašanje nije bilo kako treba. Trebalo je da se leči, ali porodica to nikad nije prihvatala - objašnjava rođak i dodaje:

Nesrećna žena je pre nekoliko meseci bila u bolnici i jedva se izvukla, a nakon toga se vratila kući. Tada su opet počeli problemi između njih.

Sagovornik je opisao i jezivu scenu nakon što je unuk ubio babu.

- Baka je vikala, zapomagala... Dvojica komšija su pritrčala u dvorište, ali je već bila mrtva. Veljko je izašao iz dvorišta pa im rekao: "Sad sam ja završio, pa vi zovite policiju!" - kaže on za Kurir i dodaje da je nakon zločin mirno otišao niz ulicu, ali ga je policija ubrzo uhapsila.

Podsetimo, Veljko N. se sumnjiči da je juče, u porodičnoj kući u okolini Kraljeva, nakon kraće rasprave, sekirom zadao više udaraca u glavu babi (67). Žena je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading