DA JE ŽIV, MALI STEFAN BALIĆ DANAS BI NAPUNIO DESET GODINA! Porodica mu na neobičan način oboležila rođendan! POTRESNE REČI OCA!

Autor:

Hronika

10.10.2021

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mali Stefan Balić, koji je preminuo od posledica saobraćajne nesreće koja se dogodila 18. jula na Karaburmi, da je živ, danas bi napunio 10 godina.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Mali Stefan Balić sa bratom Lukom

Na njega, njegovog mlađeg brata i oca je na pešačkom prelazu naleteo Lazar G. (38). Tim povodom, Stefanov otac je na Fejsbuku objavio potresan post koji je bio propraćen i stihovima pesme "Nedelja" od pokojnog Džeja Ramadanovskog.

- Sine, srećan Ti rođendan! Ide tata da gleda utakmicu Tebi u čast, zajedno sa dedama, Tvoj OFK Gol protiv Crvene zvezde, gde si hteo da igraš jednog dana...

 

Posle ćemo doći do Tvoje večne kuće...
Ljubi Te Luka...
Ljubi Te mama...
Ljubi Te tata...
Ljubi Te čiča...
Ljube Te dede...
Pozdravljaju Te i drugari iz OFK Gola...
Pozdravljaju Te Tvoji treneri Goran, Muća i Glogi...
I, kao što narod kaže-do skorog viđenja...".

 

Počelo suđenje vozaču

Pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu 8. oktobra počelo je suđenje Lazaru G. (38), zato što je na pešačkom prelazu na Karaburmi 18. jula uveče naleteo automobilom na malog Stefana i njegovog oca i brata, a potom pobegao sa mesta nesreće.

Brat i otac su se oporavili od povreda, ali mali Stefan je nažalost preminuo.

On se na suđenju kratko izjasnio da nije kriv po optužbama za koje mi se sudi, a to su teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Lazar G. će na sledećem suđenju moći detaljno da prvi put iznese svoju odbranu, jer se pred tužiocem branio ćutanjem. On je na suđenje doveden iz pritvora.

NJegov branilac u uvodnoj reči rekao da se plaši da Lazar G. neće imati fer suđenje jer ga je javnost unapred proglasila "monstrumom i pozvala na linč" i predložio da mu sud danas ukine pritvor ili zameni kućnim pritvorom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading