(FOTO) SCENE ZA NEVERICU! LJUDI, ZAŠTO TO RADITE?! Na mestu na kom je bahati vozač pregazio dvojicu dečaka PONAVLJA SE ISTA PRIČA!

Autor: A. Grujić

Hronika

21.07.2021

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na istom mestu na kojem je 18. jula Lazar Galić (38) pregazio dvojicu dečaka i njihovog oca, danas smo se uverili da vozači i dalje ne poštuju propise.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Ulica Marijane Gregoran u Beogradu

Naime, pitanje je trenutka kad će se u Ulici Marijane Gregoran opet dogoditi stravična nesreća, s obzirom da na pešački prelaz i punu liniju bahati vozači ne obraćaju pažnju. 

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Automobil zaobilazi autobus na punoj liniji

Grubo kršenje zakona u ovoj ulici postala je svakodnevnica, a kako navode stanovnici tog kraja, samo pukom srećom do sada su izbegnute mnogobrojne tragedije.

- Ovo nije prvi put da se na istoj ovoj raskrsnici dešavaju jezivi prizori. Ne razumem zašto se ljudima toliko žuri da moraju da obilaze autobus. Svakodnevno slušamo škripanje kočnica i uvek se nadamo da niko nije povređen - ističe radnica obližnjeg marketa. 

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ

Podsetimo, dva dečaka Luka B. (4) i Stefan B. (9), teško su povređeni u saobraćajnoj nesreći 18. jula dok su sa ocem prelazili pešački prelaz, u trenutku kada je na njih naleteo vozač automobila Citroen C5, koji je odmah pobegao sa lica mesta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading