TRAŽI SE PORODICA ĐOKIĆ: Ronioci pretražuju Bovansko jezero!

Autor: Republika

Hronika

30.09.2021

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ronioci niškog odreda Žandarmerije pretražuju Bovansko jezero u potrazi za nestalom porodicom Đokić iz Aleksinca.

Foto: printskrin

Nestala porodica Đokić iz Aleksinca

Podsetimo, Goran, Gordana i Lidija 26. septembar proveli su u Moravcu kod Goranove majke. Tu su došli kako bi pravili zimnicu. Tokom dana čuli su se sa rođacima, Gordana je pričala sa svojim bratom Novicom i sve je delovalo sasvim normalno. U ponoć su iz Moravca krenuli ka svom stanu u Aleksincu, međutim, po do sada poznatim informacijama, do tamo nisu stigli.

Sigurnosne kamere poslednji put su ih snimile u 00.10 kod auto-periodnice na izlazu iz Žitkovca, na putu između Moravca do Aleksinca, prenosi Blic.

Nakon toga krenuli su ka Moravskom mostu i tamo im se izgubio svaki trag.

Često na meti napada

Brat nestale žene kazao je da su oni i ranije imali običaj da otputuju ali su se uvek javljali, ovo se nikada ranije nije desilo.

Njegova supruga ispričala je da je Goran, kao vlasnik menjačnice, u Aleksincu često bio na meti razbojnika.

Posao s menjačnicom im dobro ide i Goran je već godinama na meti napada. Jednom ga je ispred kuće sačekao neki muškarac i pretio mu da će svašta da mu uradi da bi mu dao novac, a najgore je bilo pre neku godinu kada je u menjačnicu ušao neki razbojnik i u Gorana uperio pištolj, a onda ga i tukao. To je bilo jezivo - priseća se ona.

Prema njenim rečima, cela rodbina je zabrinuta da se Đokićima desilo nešto loše, ali se ipak nadaju da su samo negde otputovali.

Plašimo se da ih nije neko dočekao ispred kuće i naterao da krenu negde. Ili im ušao u kola... Ne znam. Automobila nema, a nema ni tragova da su bili u stanu. Nestali su na relaciji koja je dugačka svega tri kilometra. Od nedelje uveče svi su nedostupni, kao da ih je mrak pojeo - naglašava Gordanina snajka.

Napad na Karaburmi


Poslednji napad na vlasnika menjačnice desio se u januaru ove godine na Karaburmi.

Kobnog dana Z. J. (65) krenuo je u lokal, a ispred zgrade ga je sačekao jedan mladić, koji ga je pitao gde je tržni centar, ali ga je onda poprskao biber-sprejom, pa je Z. J. počeo da beži.

Međutim, ubrzo ga je sustigao drugi napadač i počeo da ga udara po leđima sve dok nije pao, pa su mu obojica otela torbu s novcem, a niko od prolaznika nije hteo da mu pomogne, te su razbojnici pobegli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading