POZNATO OD ČEGA JE UMRLA RADA MATIĆ: Skrhani otac otkrio sve detalje!

Autor: Republika

Hronika

08.09.2021

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Matić (41) iz Beča, koja je dovođena u vezu sa suprugom ubijene pevačice Jelene Marjanović Zoranom Marjanovićem, preminula je od moždanog udara.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Rada Matić preminula od moždanog udara u Beču

Ovu informaciju za Objektiv.rs je potvrdio Radin otac Ljubiša Matić koji je rekao da je njegova ćerka preminula 3. septembra.

Molim te ustani, pašću

Radi je pozlilo u stanu u Beču i požalila se bratu Radetu da joj nije dobro. Oni su zajedno sedeli do ponoći u stanu, a nakon toga Rade je otišao u svoju sobiu da legne. Oko 1.15 Rada je došla kod njega i rekla: „Molim te ustani, pašću" - priča vidno potrešen otac.

Nakon toga, Rada je pala preko nogu brata na krevetu.

- Sin kaže kada je pipnuo bila je hladna kao led. Pozvali su Hitnu, nije imala pulsa, momentalno je umrla. Dve ekipe Hitne su pokušale reanimaciju i u bolnici su je stavili na najjače aparate, ali jedan lekar je rekao da bi  umrla i da joj se to dogodilo u bolnici jer je udar bio toliko jak - kaže skrhan otac.

Ljubiša za Objektiv kaže da je njegova ćerka imala povremeno visok pritisak i ponekad pila lekove, da je mogla da se leči, ali nije tome prodavala značaj.

Radino telo je na obdukciji, a iz Beča će biti dopremljeno sutra popodne u mesto Donje Crniljevo kod Koceljeve.

Sahrana će biti obavljena u subotu popodne, rekao je njen otac.

Dopisivanje sa Zoranom

Rada Matić je dospela u javnost nakon ubistva pevačice Jelene Marjanović. Ona je tvrdila da se mesec dana posle ubistva pevačice dopisivala sa njenim suprugom Zoranom Marjanovićem.

Matićeva, koja je živela u Beču, u javnosti se pojavila nekoliko meseci posle zločina, a sama je tvrdila da se sa Marjanovićem dopisivala najpre preko Fejsbuka, a potom i preko Vajbera. Iako su razmenjivali eksplicitne poruke, Rada je tvrdila da je ona samo imala nameru da sazna šta se tačno dogodilo pevačici Jeleni i da li je njen suprug umešan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading