MARKO MILJKOVIĆ MESAR VOZIO ESKOBAROV AUTOMOBIL! Policija u istrazi klana Velje Nevolje došla do neverovatnog otkrića!

Autor:

Hronika

25.08.2021

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković Mesar, desna ruka Veljka Belivuka čija je kriminalna grupa osumnjičena za najmanje sedam brutalnih ubistava, vozio je automobil Ranka Radoševića poznatog Ranko Eskobar.

Foto: ST/N. PANČIĆ, Tanjug/R. Prelić, E-Stock

Marko Miljković Mesar sa svojim šefom Veljkom Belivukom

Kako Kurir saznaje, tokom pretresa kuća i prostorija koje je koristio Miljković među tri zaplenjena automobilima je i Radoševićev BMW I3.

- Osim BMW, Miljković je u svojoj kući imao i saobraćajnu na ime Radoševića, kao i polisu osiguranja za taj automobil - otkriva izvor Kurira.

Inače, Radošević je član nikšićkog klana. 

- Policija je tokom pretresa kod Miljkovića pronašla još dva automobila koja se vode na druge osobe, svi su zaplenjeni i detaljno pretreseni. Još uvek se vrše provere kako bi se sa sigurnošću utvrdilo da li su oni bili kupljeni od osoba na koje se vode, da li su dati "na pozajmicu" ili su eventualno oteti. Poznato je već i javnosti da je, recimo, Zdravko Radojević ubijen, a da su s njegovog auto-placa oteti luksuzni automobili koji su potom, kako se sumnja, preprodati - objašnjava sagovornik.

Ineče, Radoševićevo ime se vezuje za  šverc kokaina i skanka.

- Navodno, bio je član bežanijskog klana Gorana Mijatovića, koji je ubijen u Beogradu, ali je inače, prema operativnim informacijama, pripadnik njegove grupe i grupe Radomira Bobana Baćovića bio i Goran Radoman, koji je prva žrtva rata klanova - otkriva izvor iz istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading