DETALJI KRVAVE VERIDBE U SELU KOD KRALJEVA: Nebojša ubijen jer je branio brata!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Milenković iz sela kod Kraljeva ubijen je na proslavi veridbe kada se potukao sa drugim gostom jer je želeo da odbrani brata.

Republika

Foto: pixabay.com

Nebojša ubijen dok je pokušavao da odbrani brata, ilustracija

Nebojša Milenković (26) iz sela Stubal ubijen je u petak uveče kada se na proslavi jedne veridbe u Čukojevcu potukao s drugim gostom M. M. (39) iz Kraljeva. Osumnjičeni je momka krvnički tukao pesnicama po glavi i tako je došlo do preloma lobanje, a nesrećni Nebojša je od zadobijenih povreda preminuo u ponedeljak u Opštoj bolnici Studenica. Siledžija je uhapšen iste večeri zbog ubistva, a s njim su privedena još trojica učesnika tuče.

Kobne večeri slavlje je održano u dvorištu jedne kuće na granici između sela Stubal i Čukojevac. Međutim, veselju je došao kraj kada su se dve grupe gostiju posvađale, a onda i potukle.

- Priča se da je nesrećni Nebojša samo hteo da odbrani brata, kojeg je tukao M. M. jer je on pričao s njegovom suprugom. Kada ga je Nebojša nekako sklonio s brata, M. M. besno ga je zaskočio i brutalno udarao pesnicama po glavi, a izgleda da je on od tih batina pao na beton i tako razbio lobanju. Niko nije uspeo da ga razdvoji od nesrećnog dečka, a u isto vreme su se tukli i prijatelji obojice. Sve se odigralo za nekoliko sekundi. Kada je Nebojša završio u lokvi krvi bez svesti, njegov brat je jauknuo i briznuo u plač, a ostali su pozvali Hitnu pomoć - priča za naš list jedan od očevidaca fatalne tuče.

Meštani u šoku

Meštani sela Stubal i Čukojevac kažu da su čuli za tragediju, ali da niko ne poznaje osumnjičenog M. M. i ne mogu da veruju da se jedno lepo slavlje pretvorilo u najveću tragediju.
- Jadno dete. Došao je malo na leto u rodno selo da vidi babu i dedu i da se provodi sa starim drugarima, ali se nikada neće vratiti kući roditeljima. I to zbog čega? Jer je neki siledžija malo više popio, pa je rešio da glumi silu nad dečakom koji je 13 godina mlađi od njega - priča jedan komšija Nebojšinog dede.

Lekari su ubrzo zbrinuli Milenkovića u Opštoj bolnici Studenica, ali, uprkos svim naporima, on je zbog teških povreda preminuo u ponedeljak ujutru. M. M. uhapšen je na licu mesta, a lisice na ruke stavljene su još četvorici mladića koji su učestvovali u tuči.

Foto: Republika

Preminuo usled teških povreda zadobijenih u tuči, ilustracija

Više javno tužilaštvo u Kraljevu saslušalo je osumnjičenog zbog ubistva mladića i odredilo mu pritvor do 30 dana, a sahrana nesrećnog momka održaće se danas u selu Stubac, u kojem žive njegovi baka i deka, kod kojih je došao u goste, dok je on živeo s roditeljima u švajcarskom Bazelu.

Deda stradalog Nebojše Jovan Brđanin ne može da veruje da je izgubio unuka zbog bezazlene tuče.

Kobna tuča na rođendanu

Da podsetimo, nedavno je nakon tuče u Aleksincu preminuo mladić (26) od posledica povreda koje je zadobio na rođendanskom slavlju sestre svog druga. S leđa mu je prišao nepoznati gost i udario ga najverovatnije pivskom flašom u potiljak.
Zbog teške telesne povrede sa smrtnim ishodom uhapšen je 18-godišnji O. P.

- Te večeri otišao je s bratom i prijateljima na slavlje, ali nas nije ni obavestio o tome, pa ne znam ni čija je to veridba. Niko iz policije ili od njegovih prijatelja nam nije rekao zašto nam je dete pretučeno do smrti, ali znam samo da nije trebalo ovako da se desi jer je on bio zlatan mladić. Moji ćerka i zet došli su iz Švajcarske čim su čuli i sada su u bolnici u Kragujevcu, gde preuzimaju telo. Ne poznajemo ni tog čoveka koji ga je ubio, rekli su nam samo da je uhapšen. Šta više da vam kažem, ne znamo gde smo od bola... - rekao je Nebojšin deka za Srpski telegraf.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nikola

24.08.2021 09:27

Jadno dete 26 godina kakvo dete znali su dobro sta rade kurce se nadobudni klinci pa kad dobiju preko nosa onda jaooo .

Odgovori 0 16
Ja

25.08.2021 14:08

@Nikola - Sram te bilo,imas li dece budalo pa da razmislis pre nego sto napises nesto.Otisao je jedan mladi zivot IDIOTE