ŽIVOT VOZAČA KOJI JE DIVLJAO PO KEJU OBELEŽILA TRAGEDIJA: Ognjen osumnjičen da je PREGAZIO Milicu, a majka mu stradala u saobraćaju!

Autor:

Hronika

11.08.2021

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjenu K. iz Temerina koji je osumnjičen da je u subotu za volanom svog "rendž roverom" usmrtio studentkinju Akademije umetnosti Milicu Milićević, a potom pobegao sa lica mesta, pre nešto više od 20 godina poginula je majka, pričaju meštani Temerina.

Republika

Foto: INSTAGRAM/PRIVATNA ARHIVA

Milica i Zoran

Ta nesreća se dogodila kada je Ognjen bio mali, u Temerinu, a prema rečima meštana koji se sećaju te tragedije, nesrećna žena izlazila je iz automobila kada je na nju naleteo kamion.

Inače, Ognjenov otac je lokalni biznismen vlasnik nekoliko bezninskih stanica i tehničkog pregleda u Temerinu.

Prema rečima meštana on je pre nekoliko godina Ognjena sklonio u Ameriku, a on je tamo zasnovao porodicu. Ognjen je počeo u međuvremenu da se bavi poslovima sa kamionima. Nedavno je kupio "rejndž rover" kojim je i ubio nesrećnu Milicu. U Srbiju je navodno došao na odmor i trebalo je da se uskoro vrati u Ameriku.

Podsetimo, nesreća se desila u subotu uveče Ognjen je divljao ulicama grada velikom brzinom. Na Beogradskom keju je naleteo na skuter kojim je upravljao Zoran Janković, a iza njega sedela je pokojna Milica sa kojom je Janković bio u emotivnoj vezi.

On ih je svojim terencem odbacio više desetina metara, a potom je još jednom pregazio Milicu, koja je sutradan podlegla strahovitim povredama. To veče Zoran i Milica zajedno su krenuli da sede i uživaju na obali Dunava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zemunac

11.08.2021 11:46

...pa je i on resio da nekoga zavije u crno...

Srbin

11.08.2021 14:46

Svi krive samo sudije, a za ovakvo huliganstvo u državi prvi i najveći krivci su DB I MUP! Naravno i "montažeri" video zapisa sa nadzornih kamera.