KAMIONDŽIJA USMRTIO BRAČNI PAR: Zaspao za volanom, ubio roditelje ČETVORO DECE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvoro dece ostalo bez roditelja posle sudara kamiona i škode na Ibarskoj magistrali.

Republika

Foto: Tanjug

 

Milan Kljajić (48) i njegova supruga Snežana (53) poginuli su u petak oko 21 sat na Ibarskoj magistrali kod Rušnja, kada se njihova škoda felicija sudarila s kamionom koji je vozio Nikola L. (22). Kamiondžija je prešao u njihov smer idući iz Barajeva, a, prema prvim informacijama, vozač kamiona je najverovatnije zaspao za volanom. Iza nesrećnih supružnika ostalo je četvoro dece, a Nikola je uhapšen i nalazi se u pritvoru.

Kako saznajemo, kobne večeri Milan je sa suprugom sa Voždovca krenuo ka svojoj vikendici u Barajevu. Kada je kamion naleteo na njih, automobil se prevrnuo i potpuno je smrskan. Vatrogasci su morali da izvlače njihova tela jer su stradali na licu mesta.

- Vozač kamiona je prošao bez povreda, a alko-test je pokazao da je popio čašicu ili dve. Vozio je službeni kamion firme "Minox" i išao je iz Barajeva, u kojem živi. Još nije utvrđen tačan uzrok nesreće i postoji nekoliko verzija, ali se sumnja da je zaspao za volanom i da se zbog toga zakucao u škodu - priča izvor iz istrage za naš list.

Uplakana komšinica ove porodice juče je jedva smogla snage da kaže našim reporterima kakvi su bili Kljajići.

- Milan je bio zaposlen u opštini Voždovac, a Snežana je imala svoj kozmetički salon. Svi ih znaju po brojnim humanitarnim akcijama koje su sproveli pomoću kojih su pomogli i mladima i starima u našoj opštini. Teško je danas videti nekog da se voli više od njih. Nema dana da sam ih videla da izlaze iz zgrade, a da se ne drže za ruke - kaže za Srpski telegraf penzionerka Ljiljana Bulatović Medić, nekadašnja urednica Politikinog sveta.

Milan i Snežana Kljajić bili su u srećnoj vezi 13 godina, a imaju i sina, koji ima 12 godina, dok Snežana iz prvog braka ima još jednog starijeg sina i dve odrasle ćerke. Prijatelji kažu da ih je voleo kao svoje i da ih je sve izveo na pravi put jer su kao mali ostali bez oca, koji je preminuo.

U stanu Kljajića na Voždovcu okupila se brojna rodbina i prijatelji, koji od bola ne mogu ni reč da izuste, a suze ne prestaju da im teku.

Republika

Foto: printskrin/društvene mreže

VOZAČ: Strahinja S.

Pijan odvezao druga u smrt

Nakon teške tragedije kod Rušnja došlo je do još jedne u noći između subote na nedelju. Oko sat posle ponoći stradao je 17-godišnji Vukašin, putnik u folksvagen polu koji je vozio Strahinja S. (19). Do nesreće je došlo na putu Kisač-Rumenka kada je vozač izgubio kontrolu nad volanom, a zatim sleteo s puta i upao u kanal Dunav-Tisa-Dunav. S njima su u vozilu bila još dva maloletnika od 15 i 16 godina. Njihove povrede nisu opasne po život.

Telo poginulog mladića izvučeno je iz kanala juče oko 11 sati.

Prema nezvaničnim informacijama, oni su bili u kafani u Kisaču celo veče, a Strahinja je pio sve vreme. Policijska istraga će utvrditi da li je i koliko ovoj tragediji kumovao alkohol.

Milanova sestra Branka Kljajić smogla je snage samo da nam potvrdi informacije o saobraćajnoj nesreći, naglasivši da su za tragediju saznali u subotu u osam sati, a njihov sin Aleksandar Davidović nam je, brišući suze, pokazao potvrdu iz policijske stanice o primopredaji stvari, kao jedine podatke koje imaju o strašnoj tragediji.

Tela supružnika poslata su na obdukciju, a datum sahrane će se znati kada se ona završi. Nikola L. saslušan je u Višem javnom tužilaštvu i zadržan u pritvoru zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading