TRAGEDIJA U NOVOM SADU: Pijani vozač udario skuter i pobegao, POGINULA DEVOJKA (28), mladić (23) teško povređen!

Autor:

Hronika

08.08.2021

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobraćajnoj nesreći u noći između subote i nedelje na Beogradskom keju u Novom Sadu, teško je povređena dvadeseteosmogodišnja devojka, koja je prema nezvaničnim saznanjima, uprkos naporima lekara Urgetnog centra KCV, podlegla provredama.

Foto: Tanjug/J. PAP

Foto: Ilustracija

Ona se nalazila na skuteru kojim je upravljao dvadesettrogodišnji mladić iz Novog Sada koji je u ovoj nesreći zadobio teške pvrede, Novosti.

Vozač "rendž rovera", O.K. (29) iz Temerina, koji je kolima naleteo na mladića i devojku na skuteru, posle čega je pobegao sa mesta nesreće, ubrzo je pronađen, i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. On se sumnjiči za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanja pomoći povređenima. Vozač džipa je, prema nezvaničnim saznanjima, bio u alkohlisamom stanju.

Saobraćajna nesreća se dogodila u noći između subote na nedelju na pomenutom keju, a ekipa Hitne pmoći je prema rečima dr Zorana Krulja, portparola ove zdravstvene ustanove, poziv primila u 1.23 sata.

Ženska osoba je, kako je dr Krulj rekao za "Novosti", posle zbrinjavanja na licu mesta, u teškom, besvesnom stanju prevezena na odeljenje renjanimacije Urgentnog centra KCV, dok je muškarac (23), takođe teško povređen, u svesnom stanju prevezen na odeljenje hirurgije Urgetnog centra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading