ONA JE JEDINA ŽENA U ZLOGLASNOM KLANU VELJKA BELIVUKA! Evo i koja je bila njena uloga u gangu!

Autor:

Hronika

15.08.2021

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedina žena u zloglasnom kriminalnom gangu Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja bila je lozničanka Slađana Sekulić.

Republika

Foto: printskrin

 

Slađana je, kako Kurir otkriva, majka dvoje dece i supruga bivšeg policajca iz Loznice Vlade Gergieva (38), koji se nekada zvao Dejan Sekulić. On je takođe označen kao deo Belivukove grupe.

Ovaj bračni par je, kao deo ganga, optužen da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako Kurir saznaje, na saslušanju pred istražnim organima Slađana Sekulić se ovako branila:

- Ja sam samo žena, kao da bi mi oni rekli nešto..... Međutim, posle prvih rezultata istrage jasno je da je Slađana i te kako dobro poznavala Velju Nevolju i da je znala čime se ova kriminalna grupa bavi, kao i da je ona imala određenu ulogu u zločinačkoj hijerarhiji. Nedavno je javnost imala priliku da čuje snimak razgovora Veljka Belivuka, Vlade Georgieva i njegove supruge u kom njih troje pričaju kako koriste lažne pasoše tokom putovanja. U nastavku su se smejali i tome što Belivuk ne može da zapamti koje mu ime piše u dokumentima...

Istraga je utvrdila šta je tačno bio njen deo posla.

- Sumnja se da je imala dve firme preko kojih su obavljali razne poslove za potrebe grupe Veljka Belivuka. Utvrđeno je da je jedna od ovih firmi šila majice za navijačku grupu Principi, čiji su osnivači Belivuk i Miljković. Istraga je otkrila i da je sklopila ugovor o zajmu sa Belivukovom suprugom. Takođe, utvrđeno je da su ona i suprug iznajmili stan u Humskoj ulici u blizini stadiona Partizana kako bi obaveštavali vođe klana o kretanjima oko njihovog bunkera. U jednom od presretnutih razgovora u decembru 2020. Slađana je suprugu davala informacije ko je sve dolazio na stadion i rekla mu da te "aktivnosti" javi Velji Nevolji. U tom stanu nađeno je i vatreno oružje - kaže sagovornik Kurira i dodaje:

- Takođe je utvrđeno da su Slađana i njen suprug ustupili Belivuku i ekipi svoju vikendicu kod Tršića, gde su članovi klana vežbali pucanje iz različith vrsta oružja, između ostalog i iz snajpera. Ova lokacija, koja se vodi na Georgieva, nalazi se na mirnom i izolovanom mestu i okružena je šumama i livadama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading