UREDNIK "SJENIČKIH NOVINA" IZREŠETAN ZBOG PRETNJI I UCENA!? Jutros preminuo!

Autor:

Hronika

13.08.2021

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edin Hamidović, ranjeni urednik Fejsbuk stranice Sjeničke novine, preminuo je sinoć u bolnici od posledica ranjavanja sa četiri hica.

Republika

Foto: facebook.com

Na Edina Hamidovića pucali dok je bio sa ženom i decom

Na Hamidovića je pre nedelju dana, oko 22.30 sati u Sjenici, pucao L.E. i to pred suprugom i sinom sa kojima je bio u šetnji. Pucnjava se dogodila u ulici Kralja Petra Prvog.

Policija je odmah prionula na istragu motiva a među prvim informacijama bila je ona da su posredi najverovatnije neraščišćeni računi.

Međutim, u međuvremenu klupko je počelo da se odmotava pa se saznalo da su neraščišćeni odnosi bili samo povodom za pucnjavu kojoj je prethodilo još sukoba između pokojnika i osumnjičenog L.E. i njegove porodice.

Naime, u prethodnom periodu osumnjičeni za ubistvo urednika Hamidovića i članovi njegove porodice čak tri puta su prijavljivali Hamidovića za pretnje i iznude a ubijeni je osumnjičenog L.E. jednom prijavio zbog pretnji i uvreda.

Ubica je posle zločina pobegao i najverovatnije se krije u Crnoj Gori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading