OSUĐEN OTAC KOJI JE BRUTALNO PRETUKAO SINA PRED ŠKOLSKIM DRUGOVIMA U DOLJEVCU!

Autor:

Hronika

09.08.2021

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

B.L. iz doljevačkog sela Kočane, koji je 7. juna ove godine u dvorištu OŠ "Vuk Karadžić" brutalno pretukao svog sina, osuđen je na godinu dana kućnog zatvora uz elektronski nadzor.

Republika

Foto: prinskrin

 

Kako je potvrđeno u Osnovnom sudu u Nišu, presuda je doneta na osnovu sporazuma o priznanju krivičnog dela koji je okrivljeni sklopio sa Osnovnim javnim tužilaštvom.

Doljevčanin je uhapšen jer je 7. juna ove godine u dvorištu OŠ "Vuk Karadžić" brutalno pretukao tinejdžera i to tokom proslave okončanja školske godine.

Razjareni otac je upao među osmake koji su slavili kraj školovanja, izvukao tinejdžera i bacio ga na zemlju, a zatim ga je besomučno šutirao.

Zahvaljujući nastavnici koja ga je zaustavila, dečak je prošao bez težih povreda a B.L. je dobio i zabranu da mu prilazi narednih 30 dana, kao i da boravi u porodičnoj kući.

- Od 188 učenika osmog razreda, njih četrdesetak je ostalo posle nastave na slavlju koje su sami organizovali. Njima se pridružio i taj dečko, mada on pohađa sedmi razred. Kako mi je rečeno, otac je bio revoltiran, smatrao je da njemu tu nije mesta i tako je reagovao. Nastavnica koja je čula muziku došla je da vidi šta se dešava, videla je dete na zemlji povukla oca za majcu, te ga je zaštitila od težih posledica. Odmah sam obavestio policiju, Centar za socijalni rad i Školsku upravu - kazao je nakon incidenta Goran Ilić, direktor OŠ "Vuk Karadžić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading