SVAKI DINAR ULAŽE U DECU: Meštani brane oca koji je TUKAO sina, tvrde da je dečak upao u LOŠE društvo!

Autor:

Hronika

09.06.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je B. L. (49) iz Kočana uhapšen zbog nasilja u porodici jer je ponedeljak u dvorištu OŠ "Vuk Karadžić" u Doljevcu pretukao sina (14) zaprepastila je meštane tog sela.

RepublikaFoto: printskrin

Meštani su stali u njegovu odbranu ističući da je B. L. izuzetno posvećen deci i da se za nikakvo nasilje u toj porodici do pre dva dana nije čulo.

Kako navode komšije, osim sina zbog koga je uhapšen, B. L. ima još jednu ćerku, oboje su sportisti, a otac ih je podržavao u zdravom stilu života.

- Ja o njemu sve najbolje mogu da kažem, jednom rečju, sjajan čovek. Veliki domaćin, ima prodavnicu u Doljevcu, svaki dinar ulaže u decu. Takva im je i majka. Veoma su brižni roditelji. Kad sam čuo šta se desilo, nisam mogao da dođem sebi. Verujte mi, ja taj snimak nisam mogao da pogledam, mislim da bih se mnogo potresao, jer se iz te porodice nikad ništa loše nije čulo. Komšija nije nasilnik, znam da nije ni alkoholičar, povremeno bi možda popio neko pivo i to je sve. Mali trenira skijanje, znam da je stalno bio na Kopaoniku, pa i u Švajcarskoj, on je sve to plaćao i njega i ćerku je stalno odvozio i dovozio na treninge. Ceo svoj život je njima podredio tim pre me je ovo što se desilo toliko iznenadilo - čudi se stanovnik Kočana.

Šta je bio povod brutalnog obračuna sa detetom, meštani Kočana komentarišu samo na osnovu glasina.

- Koliko sam čuo, mali je počeo da se druži sa nekim lošim momcima. Njemu nije na toj proslavi ni bilo mesto, osmaci su slavili kraj školovanja, a on ide u sedmi razred. Njegov otac je čuo da je on sa njima, iako ga je upozoravao da ih se kloni i mnogo se naljutio. Pretpostavljam da je totalno bio izbačen iz takta jer nikad ne bih pomislio da je u stanju da onako tuče rođeno dete. Žao mi je dečaka, čujem da je dobro, ali se baš brinem za komšiju, jer smo baš dobri prijatelji. Stvarno je strašno da zbog deteta ode u zatvor. Ovo je mala sredina, svi o svima znamo sve, verujem da je tako postupio da bi sprečio sina da skrene na stranputicu. Znate, loše društvo može da vas odvede daleko, nekad sa tog puta nema povratka - kazuju meštani Kočana, navodi Telegraf.

B. L. je uhapšen zbog nasilja u porodici, a izrečene su mu i mere privremenog udaljenja učinioca iz stana i mera privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj.

Saslušan je u Osnovnom javnom tužilaštvu gde je izneo odbranu. Tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor do 30 dana zbog uticaja na svedoke i uznemirenja javnosti, a sudija za prethodni postupak će nakon saslušanja odlučiti da li će prihvatiti predlog da B. L. okončanje istrage čeka u pritvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading
Kikimora

08.07.2021 10:57

Neka sto duze ostane van stana. Jel to opravdanje za sutiranje rodjenog deteta. Ja ne bih mogla sutnuti i udariti ni psa, ni zabu, ma ni zmiju kojih se uzasavam.