SUROVA SUDBINA MONIKE IZ MALČE! Preživela je torturu malčanskog berberina, ALI JEDNA ŽELJA OSTAĆE JOJ NEISPUNJENA!

Autor: Republika

Hronika

03.08.2021

09:23 >> 09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Karimanović, majka Monike koju je u decembru 2019. godine kidnapovao Ninosalav Jovanović poznatiji kao "malčanski berberin" kaže da se devojčica koja je izdržala torturu oporavlja, ali da se kao porodica suočavaju sa novim izazovom.

Republika

Foto: MUP Srbije

Malčanski berberin i Monika Karimanović-

- Monika bi trebalo da dobije orden hrabrosti jer je uspela sve da izdrži, dasam bila na njenom mestu ni dva dana ne bih izdržala. Trudimo se da joj pružimo ljubav, kao i ona nama. U veoma teškoj situaciji smo kada su u pitanju finansije, suprug ne može da nađe stalni posao, kao ni ja. Sve su nam lađe potonule, ali pokušavamo da to prikrijemo od nje - priča devojčicina majka za 24sedam.

Kako kaže, svakog dana se trude da joj ulepšaju trenutke, budući da joj je potrebno mnogo vremena da bi taj mračan period ostavila iza sebe.

- Niko od nas ne može da se stavi u tu situaciju u kojoj je bila ona. Treba joj veoma puno vremena da sve to preboli. Ona ponekad ima teške trenutke, jer ne može da zaboravi ono šta je proživela. Pokušavamo da joj ulepšamo dane i nadamo se da će sve biti dobro. Izrazila je želju da je vodimo negde na more, ali, nažalost, nismo u situaciji da joj ispunimo želju. Mnogi su nam obećavali brda i doline, a na kraju nam nisu pomogli. Teška je situacija za posao, sa druge strane moram da brinem o njoj, a suprug radi kada ima posla. Želimo da naše dete bude srećno, ali nam je potrebna podrška sa svih strana - ističe Aleksandra.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ/MUP

Hapšenje Ninoslava Jovanovića

 

Podsetimo, viši sud u Nišu osudio je Ninoslava Jovanovića, poznatog kao "malčanski berberin", na kaznu doživotnog zatvora zbog otmice i zlostavljanja maloletnice.

Devojčica je pronađena nakon što je komšija Emil Živić krenuo u obilazak svoje vikendice.

On i njegov sin primetili su da su vrata podruma i prozor na spratu odškrinuti, kao i da se zavesa pomera.

Jovanović se uplašio što je otkriven, pa je u tom trenutku skočio kroz prozor i dao se u beg. Emilov sin Marko prepoznao je Ninoslava i odmah je pozvao policiju. Emil je krenuo da trči za otmičarem niz brdo, ali mu je on utekao.

Ubrzo nakon toga Ninoslav Jovanović uhapšen je na seoskom groblju u Malči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading