PRIJAVILA DA JE SILOVANA, CELU POLICIJU I TUŽILAŠTVO DIGLA NA NOGE, A ONDA SVE POREKLA! Srpkinja uhapšena u Budvi!

Autor: Republika

Hronika

11.07.2021

21:25

Budvanska policija uhpasila je jutros državljanku Srbije M.M (40) jer je lažno prijavila da ju je sinoć u jednom budvanskom hotelu silovao nevenčani suprug V. T.(32).

Photo by DAVIDCOHEN on Unsplash

Ona je nakon prijave tražila da povuče prethodnu izjavu, jer kako je kazala inspektorima, ceo slučaj je izmislila. Slučaj je zatim prepušten kotorskom tužilaštvu gde je tužilac ovo kvalifikovao kao krivično delo lažno prijavljivanje, nakon čega je M. M. uhapšena - prenose crnogorske Vijesti.

Kako se navodi, sinoć osoblje hotela u kome je odseo ovaj par sinoć je pozvalo policiju. Oni su policijskoj stanici naveli da gošća hotela želi da prijavi fizički napad od strane svoga ljubavnog partnera. Na lice mesta stigli su pripadnici Interventne jedinice budvanske policije koji su odveli srpsku državljanku u stanicu kako bi podnela prijavu.

Ona je, kako Vijesti saznaju, pred inspektorima saopštila da ju je vanbračni suprug silovao, te da je posle toga nestao u nepoznatom pravcu. O slučaju je odmah obavešten viši državni tužilac, koji je naložio da se u kotorskoj bolnici uradi ginekološki, ortopedski i hiruški pregled.

Istragu je po nalogu višeg tuźioca preuzela budvanska kriminalistička služba. Tokom noći, osumnjičeni V. T je uhapšen na području kolašinske opštine, nakon što je za njim budvanska policija raspisala poternicu.

On je jutros doveden u stanicu policije Budva.

Tada dolazi preokreta, srpska državljanka nakon što su u bolnici izvršeni pregledi, menja iskaz pred budvanskim inspektorima. Zatraźila je da povuče prethodnu prijavu, jer kako je kazala inspektorima, ona je ceo slučaj izmislila. Tada inspektori o svemu obaviještavaju višeg tužioca , koji je slučaj prepustio kolegama u kotorskom tužilaštvu. Kotorski tužilac je djelo kvalifikovao ka krivično djelo lažno prijavljivanje, nakon čega je M. M. uhapšena.

 

 

Komentari (0)

Loading