(FOTO) OSTALI I BEZ LIČNOG AUTA! Višemilionska zaplena na Horgošu!

Autor: Republika

Hronika

01.06.2021

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Carinici su 31. maja 2021. godine na prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja univerzalnih multimedija uređaja i senzora za rad automobilskih motora vrednih 4 miliona dinara.

RepublikaFoto: Uprava carina

Prekršaj je otkriven kada je na ulazu u zemlju, nešto posle ponoći, na red za kontrolu pristigao automobil ''nisan kaškai'', kojim je putovao mlađi bračni par holandskih državljana turske nacionalnosti.

Upitani da li imaju nešto da prijave, izjavili su da pored ličnog prtljaga, kod sebe imaju i 3.000 evra.

Međutim, prilikom detaljnog pregleda automobila, carinici su ustanovili da je to daleko od istine.

Naime, ispod torbi i kofera sa ličnim prtljagom, kao i u prostoru za rezervni točak, pronađeno je više od 20 univerzalnih multimedija uređaja i gotovo 2.000 senzora za rad motora vozila ''ford'' i ''reno''.

RepublikaFoto: Uprava carina

Kako procenjena vrednost sakrivene robe prelazi dve trećine vrednosti vozila, do okončanja prekršajnog postupka, koji je pokrenut protiv 24-godišnjeg vozača, zadržan je i automobil, čime se ukupna vrednost ovog prekršaja uvećava na više od 5 miliona dinara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading