POČINJE SUĐENJE VOJKANU KRSTIĆU: Preti mu tri godine zatvora!

Autor: Republika.rs

Hronika

01.03.2021

14:35 >> 14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počinje suđenje Vojkanu Krstiću vlasniku "Elita gradnje".

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/facebook.com/Vojkan Krstić
Vojkan Krstić

Potvrđena je optužnica za protivpravno zauzimanje zemljišta i krenula je faza glavnog pretresa.


Njemu će se suditi po članu 218. krivičnog zakona, sto je blaže krivično delo od početne faze istrage, kada je Krstić bio osumnjičen i za ugrožavanje životne sredine, jer je otpad istovarivao na zelenu površinu grada Beograda.

 

Međutim, tužilaštvo se odlučilo da podigne optužnicu za blaže krivično delo navodno, posle veštačenja.

Ovom optužnicom , Krstiću preti do tri godine zatvora ili novčana kazna.

Podsetimo, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je izdao nalog da se zatvori deponija na Čukarici posle nekoliko tekstova Srpskog telegrafa, u kojima smo razotkrili da Krstić protivno zakonu eksploatiše gradsko zemljište.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Jordan

02.03.2021 12:21

Zašto samo Krstiću pa nije on sam učestvovao u tim kriminalnim radnjama,Šta je sa saučesnicima iz Opštine Voždovac bivšim i sadašnjim funkcionerima bivšim predsednikom Savićem, načelinikom inspekcije Mitrovićem i kumom Ivanom i posebno sa ljudima iz PU Voždovac koji su svo vreme štitili ovog kriminalca.Sve ovo stanovnici Kumodraža i te kako znaju jer su ih između ostalog stalno viđali zajedno po kafanama......kriminalna ekipa.

Kako stvari stoje

03.03.2021 20:00

Gospodo iz policije, tuzilastva, sudstva, vlasti.... ili ce vodja organizovane kriminalne grupe, narkodiler, reketas, zelenas, batinas, lopov, opstinski lopov, bandit VOJKAN KRSTIC biti uhapsen sa sve svojim korumpiranim drzavnim sluzbenicima ili ce se narod dici na ustanak dok se ne pohapsi ta organizovana kriminalna banda VOJKANA KRSTICA.

Pustili ga niz vodu

07.03.2021 23:34

Promet firme kriminalne bande vojkana krstica elita gradnja pao za tri puta . Njegovi korumpirani drzavni sluzbenici ga pustaju niz vodu. Nema vise namestenih tendera za izvlacenje tj kradju narodnih para. Slede hapsenja.

Manjak

15.03.2021 21:05

Eto ga jos jedan drzavni korumpirani kriminalac a u sprezi sa narkodilerom vojkanom krsticem ime mu je Nemanja Manjak