Unuka žene poginule kod Knjaževca šokirana tragedijom koja ih je snašla: Brat je iskusan vozač, ne znamo šta se desilo

Autor: blic.rs, republika.rs

Hronika

07.01.2021

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče na Badnji dan u selu Valevac kod Knjaževca nastradala je Mirjana R. (75) iz Knjaževca, dok je njen unuk M. B. (32), takođe iz Knjaževca, zadobio teške telesne povrede.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Foto: Ilustracija

M. B. je upravljao vozilom "daevu lanos", kada je u jednom trenutku iz nepoznatih razloga sleteo sa puta i udario u drvo.

- Ne znamo kako se dogodila ova tragedija. Strašno je ovo što se desilo. Moje brat ne pije i nije bio pod dejstvom alkohola i zaista ne znamo šta se tačno desilo - prica Marina Krstić, sestra M. B.

Kako objašnjava Marina, tog dana su njen brat i baka došli kod nje u selo Valevac kako bi svi zajedno proslavili Badnji dan.

- Sve je bilo lepo, veselo. Svi smo sedeli zajedno. Onda su baka i brat krenuli kuci. Ne zadugo nakon toga brat me je pozvao i kazao mi sta se desilo. On je sve vreme bio svestan. Ja sam sa detetom ostala kod kuće a mama je odmah posla na lice mesta, međutim, baka je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta - kaže Marina.

M. B. inače ima iskustva kao vozač i radi kao taksista. Utvrđeno je da kada se dogodila saobraćajna nezgoda nije bio pod uticajem alkohola. On se trenutno nalazi u bolnici u Nišu i van životne opasnosti je.

Kako saznajemo naložena je obdukcija preminule Mirjane i tehnički pregled vozila.

Ovo je inače druga nesreća u ovom mestu od početka godine. Pre nekoliko dana na putu Kalna - Babin zub dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo vozilo BMW kabriolet i koje je sletelo sa puta. Tada je nastradao S. Z. iz Knjaževca a L. S. teško povređen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading