BRANIO SE ĆUTANJEM: Određen pritvor tinejdžeru koji je LUDAČKOM VOŽNJOM odneo dva života!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

06.01.2021

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devetnaestogodišnji N. S. koji je 4. januara izazvao tešku saobraćajnu nesreću na Bulevaru Medijana u Nišu, kada su su stradale dve osobe, saslušan je danas pred Osnovnim javnim tužilaštvom i njemu je određen pritvor od 30 dana, javljaju beogradski mediji.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ/Privatna arhiva
Andrej (14) pokošen na trotoaru

Njemu se na teret stavlja teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja za koje je zaprećena maksimalna kazna od osam godina.

- Osumnjičeni je iskoristio svoje zakonsko pravo i pred tužilaštvom se branio ćutanjem. Predložili smo određivanje pritvora - saopštio je Ivan Marković, portparol Osnovnog javnog tužilaštva, prenosi Blic.

Nakon saslušanja kod tužioca, osumnjičeni je priveden sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Nišu, koji mu je na predlog tužilaštva, odredio pritvor do 30 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aleksandar

06.01.2021 19:00

8 godina zatvora maksimum strasno a mama i tata dali auto napaljenom klincu koji je umislio isto kao i svi sto su umislili da su vozači a ne umeju ni da hodaju strasno sta nam se desava roditelje u zatvor a njega isto na doživotnu a ne da mu roditelji daju odmah audi kako to da nikada vozači ne poginu nego uvek ni krivi ni duzni Saučešće nastradalim

zdjurdjevic

06.01.2021 22:07

Čim mu ne pominju ime i prezime mora da je "tatin" sin koji je blizak vlasti i proći će na sudu kao u sin Željka Mitrovića.