HAOS U BOGOVOĐI: Maloletni migranti se pobili, razlupali ceo Centar za azil, policija bila primorana da ovo uradi!

Autor: Blic, Republika

Hronika

22.12.2020

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tuči nekoliko maloletnih migranata u Centru za azil u Bogovađi kod Lajkovca nije bilo teže povređenih, ali je "nastradao" deo inventara ovog objekta, nekadašnjeg odmarališta beogradskog Crvenog krsta.

RepublikaFoto: MUP Srbije

U ovom Centru za azil, jednom od prvih prihvatnih centara za izbeglice iz Azije i Afrike koji je otvoren u Srbiji, najpre je došlo do svađe a potom i masovne tuče nekolicine maloletnih migranata, koji su u Srbiju stigli bez pratnje roditelja.

Povod za incident bio je sukob oko korišćenja zajedničkih prostorija. Obezbeđenje Centra nije moglo da umiri nerede u kojima je polomljen deo inventara u prostorijama za migrante, pa je u pomoć pozvana policija iz Lajkovca.

 

 

Nakon intervencije policije, kako saznajemo, sukob je prekinut, učesnici u njemu su identifikovani, a onda, kako bi se sprečili dalji obračuni, autobusima u pratnji policije premešteni u druge centre za smeštaj migranata.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading