NAPALI SU GA CIGLOM, NA APARATIMA JE! Detalji masovne tuče u Čačku, SUPRUGA momka koji je najviše nastradao UPLAŠENA DA GA NE IZGUBI ZAUVEK

Autor: Objektiv, Republika

Hronika

20.12.2020

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetpetogodišnji mladić koji je sinoć teško povređen u masovnoj tuči u Čačku, prebačen je u bolnicu u Kragujevcu i lekari se i dalje bore za njegov život.

RepublikaFoto: telegraf/vladimir lukic
Foto: Ilustracija

Prema nezvaničnim informacijama, do sukoba koji se dogodio sinoć između dve grupe Roma došlo je zbog nesporazuma koji je izbio oko mesta na kom su i jedni i drugi želeli da prodaju petrade u narednom periodu.

- Pretnje trpimo već duže vreme, a sinoć kad je suprug krenuo sa svoja dva brata do prodavnice oni su ih napali. Mog muža su najverovatnije udarili ciglom i on je sad na aparatima, strah nas je za njegov život - rekla je za Marija, supruga povrđenog mladića.

Prema njenim rečima ona i suprug su i ranije prijavljivali policiji tu grupu mladića, zbog pretnji i nasilničkog ponašanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading