Slavica nakon svađe prerezala vrat skalpelom: Član porodice izneo čudne detalje, cela priča PREVIŠE SUMNJIVA!

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

14.12.2020

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica S. (46), koja je posle svađe sa mužem sebi skalpelom prerezala vrat u porodičnoj kući u naselju Altina, u Ulici Ugrinovački put 35. deo, nije u životnoj opasnosti. Ona je prebačena u Urgentni centar, a nakon ukazane pomoći treba da bude prebačena u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Međutim, u kući u kojoj je navodno pokušala da izvrši samoubistvo, niko od članova porodice nije želeo da priča o incidentu. Na vratima kuće u Altini pojavio se muškarac, star oko 40 godina, koji se predstavio kao brat povređene žene, tvrdeći da se ona slučajno povredila u kuhinji! 

Ženska osoba, koja je stajala iza njega je zabrinuto negodovala što se o tome uopšte piše.

- Ne znam odakle vam to?! Ona živi u drugom stanu sa mužem i tamo je nešto zakačila i povredila vrat. U pitanju je nesrećni slučaj! Nije tačno da će je prebaciti na psihijatriju. Ne znam odakle vam to? – rekao je korpuletni muškarac, dok je rukama pokazivao da je malo zarezala vrat.

Istraga o ovom slučaju je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading