Prevara kakva nije zabeležena: Napunila usne u salonu, pa zbrisala puna hijalurona

Autor:

Hronika

26.11.2020

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednom salonu lepote u Beogradu dogodila se neobična prevara kada je jedna korisnica usluga, nakon tretmana hijaluronom, skupog kozmetičkog sredstva koje se koristi za uvećanje usana i podmlađivanje, napustila objekat ne plativši pozamašan račun.

RepublikaFoto: printscreen
Bez blama odšetala posle tretmana

Dotična dama je ušla u salon, naručila tretman, i nakon odrađenog posla radnici rekla da će za 5 minuta doneti novac. Kao garanciju da neće pobeći od plaćanja, u salonu je ostavila svoju torbicu i jaknu.

Vreme je prolazilo a mušterija se nije vratila sa novcem. Nakon dugog čekanja, radnica u salonu je odlučila da otvori torbicu i tada joj je bilo jasno da se radi o prevari. U torbici je bila prazna bočica dezodoransa, prazna kutija cigareta, upaljač, a u džepovima jakne ničega nije bilo.

S obzirom na to da se radi o skupom tretmanu, radnica se oglasila i putem društvenih mreža kako bi saznala o kojoj se osobi radi. Kako navodi, javio joj se veliki broj ljudi koji joj je ponudio pomoć, a najavljuje i prijavu policiji zbog prevare.

 

 

 

 

U međuvremenu na društvenim mrežama se pojavila vest da je uz pomoć advokata iz Podgorice otkriven profil ženske osobe koja nije platila 1.200 evra, koliko iznosi račun za korekciju usana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading